ΚΑΙΡΟΣ

Νικολακόπουλος: «Προσοχή για τον Ολυμπιακό, τέτοια παιχνίδια μπορεί να σε πάνε πίσω»

Your browser doesn’t support HTML5 audio

Ακούστε το σχετικό ρεπορτάζ του Ολυμπιακού με τον Κώστα Νικολακόπουλο

Με την προετοιμασία να έχει μπει στην τελική ευθεία για τον αυριανό αγώνα του Ολυμπιακού με την Μπάτσκα Τόπολα ο Κώστας Νικολόπουλος σχολίασε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 τα δεδομένα του παιχνιδιού.

Συνομιλώντας με τους Αντώνη Πανούτσο και Αντώνη Καρπετόπουλο εξέφρασε την άποψη ότι οι ερυθρόλευκοι μπορεί να μην παίζουν με κάποιο... θηρία αλλά τέτοια παιχνίδια αν δεν τα κερδίσεις μπορεί να σε πάνε πίσω, άρα χρειάζεται μεγάλη προσοχή για να πάρουν τη νίκη, ώστε στη διακοπή του πρωταθλήματος να διατηρήσουν την πολύ καλή ψυχολογία που έχουν. Διαφορετικά, πρόσθεσε ότι θα είναι οδυνηρό για τους Πειραιώτες, που έχουν ξεκινήσει με ήττα τη φάση των ομίλων του Europa League.

Στη συνέχεια επεσήμανε ότι μπορεί να είναι εκνευριστικό που ο Μπιέλ χάνει ευκαιρίες αλλά αν κρίνουμε καθαρά από την απόδοση του σε σχέση με τον Μασούρα στα τελευταία δύο παιχνίδια αλλά και με την έλλειψη 100% ετοιμότητας του Ποντένσε είναι λογικό να διεκδικεί ο Ισπανός θέση στην 11άδα. Ακούστε τι ανέφερε ο Κώστας Νικολακόπουλος και για τις πιθανές αλλαγές στην 11άδα εν αναμονής της ανακοίνωσης της αποστολής και της αναχώρησης της.

Ακούστε το σχετικό ρεπορτάζ του Ολυμπιακού με τον Κώστα Νικολακόπουλο.

Πηγή: sport-fm.gr