ΚΑΙΡΟΣ

Νικολακόπουλος: «Λάτο 2027 και ''ναι'' από Σουάζο στον Ολυμπιακό»

Ο Κώστας Νικολακόπουλος μετέφερε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 τις τελευταίες πληροφορίες για τις υποθέσεις Λάτο-Σουάζο στον Ολυμπιακό

Πολύ κρίσιμες χαρακτήρισε αυτές τις ώρες για τα θέματα Ρέαμπτσιουκ, Λάτο και Σουάζο στον Ολυμπιακό ο Κώστας Νικολακόπουλος, αφού αναμένονται εξελίξεις μέσα στην ημέρα ή αύριο.

Μιλώντας στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6, ο ρεπόρτερ εξήγησε πως η Μπολόνια προσφέρει τέσσερα εκατομμύρια ευρώ για τον Μολδαβό μπακ, με τους «ερυθρόλευκους» να ζητούν πέντε.

Ο Σουάζο είπε το «ναι» στην προσφορά των Πειραιωτών ενώ ο Λάτο, που παραμένει πρώτος στη λίστα του Μίτσελ, είναι πλέον πιο θετικός να έρθει στην Ελλάδα - μετά τις επαφές που είχε με τον συμπατριώτη του προπονητή του Ολυμπιακού αλλά και την πρόταση για συμβόλαιο μέχρι το 2027.

Οι επαφές συνεχίζονται με τη Βαλένθια, που ζητά ένα σοβαρό ποσό για να αποδεσμεύσει τώρα τον παίκτη, παρότι μένει ελεύθερος το καλοκαίρι.

Για το θέμα της μεταγραφής εξτρέμ, ο Κώστας Νικολακόπουλος μνημόνευσε την πληροφορία από την Πορτογαλία για αναθέρμανση του ενδιαφέροντος για τον Καμπράλ της Σπόρτινγκ Λισαβόνας, ενώ είπε ακόμα ότι προτάθηκε και επίσημα ο Νοτιοκορεάτης Να από τον μάνατζερ των δύο Χουάνγκ, κατά την παραμονή του στην Αθήνα αυτό το διήμερο.

Πηγή: skai.gr