ΚΑΙΡΟΣ

Νικόλα, τα γκρέμισες όλα και... 4-1 η Μπεσίκτας τον Ολυμπιακό

Τον… κρέμασε ο Νικόλα Λεάλι. Την ώρα που ο Ολυμπιακός πίεζε με παίκτη παραπάνω για το γκολ που θα του έδινε την πρόκριση, ο Ιταλός πορτιέρε έπνιξε το τρίτο γκολ και έβαλε… ταφόπλακα στις ελπίδες της ομάδας του, με την Μπεσίκτας να μετατρέπει το ματς σε πάρτι (4-1) και να περνάει στα προημιτελικά του Europa League.

Πάλεψαν όσο μπορούσαν οι Πειραιώτες, που παρότι βρέθηκαν πίσω στο σκορ με δύο τέρματα στο 22’, μείωσαν με τον Ελιουνούσι και λίγο πριν ολοκληρωθεί το ημίχρονο είδαν τον Αμπουμπακάρ να αφήνει την ομάδα του με δέκα παίκτες αφού κουτούλησε τον Ρέτσο. Ωστόσο, ο Λεάλι τον… κρέμασε και του έσβησε τις ελπίδες. Πολύ κακή και η αμυντική λειτουργία του Ολυμπιακού ΚΑΙ στα τέσσερα γκολ!

Οι συνθέσεις:

Μπεσίκτας (Σενόλ Γκιουνές): Φάμπρι, Γκιοκχάν Γκιονιούλ, Μίτροβιτς, Τόσιτς, Αντριάνο, Χάτσινσον, Οζιακούπ (60' Ουϊσάλ), Ταλίσκα (90+1' Ινλέρ), Κουαρέσμα (82' Τοσούν), Μπάμπελ, Αμπουμπακάρ.

Ολυμπιακός (Βασίλης Βούζας): Λεάλι, Φιγκέιρας, Ντα Κόστα, Ρέτσος, Σισοκό, Ρομαό (76' Μαρτίνς), Καμπιάσο (67' Μαρίν), Φορτούνης, Μανθάτης (56' Σεμπά), Ελιουνούσι, Ανσαριφάρντ.

Διαιτητής: Μάικλ Όλιβερ (Αγγλία)Πηγή: Πηγή: sport-fm.gr