ΚΑΙΡΟΣ

Εκτός ελέγχου ο Μοράντ: Χτύπησε 17χρονο και τον απείλησε με όπλο

Σοκαριστικές εξελίξεις με τον Τζα Μοράντ, ο οποίος κατηγορείται πως πρώτα ενεπλάκη σε καβγά και χτύπησε 17χρονο και στη συνέχεια τον απείλησε με όπλο

Μεγάλα μπλεξίματα αναμένονται για τον Τζα Μοράντ. Σύμφωνα με αμερικάνικα δημοσιεύματα, ο γκαρντ των Μέμφις Γκρίζλις όχι μόνο χτύπησε έναν 17χρονο, αλλά τον απείλησε και με όπλο.

Υπήρχαν ήδη υπόνοιες πως ο Μοράντ είχε υποπέσει σε κάποιο αδίκημα σχετικό με οπλοκατοχή, όμως αρχίζει να ξεκαθαρίζει το τοπίο. Συγκεκριμένα, ο Μοράντ φέρεται να ενεπλάκη σε καβγά με έναν έφηβο, τον οποίο όπως προκύπτει από τα δημοσιεύματα χτύπησε πολύ άσχημα.

Όπως ανέφερε ο ίδιος ο 17χρονος, που επισκέφτηκε μετά τις Αρχές της περιοχής για να ενημερώσει για όσα έγιναν, ο παίκτης των Γκρίζλις στη συνέχεια μπήκε σπίτι του και όταν ξαναβγήκε είχε στη ζώνη του ένα όπλο, το οποίο μάλιστα κρατούσε με το χέρι.

Μένει να φάνει κατά πόσο ισχύουν τα δημοσιεύματα αυτά, καθώς αν τα γεγονότα αυτά είναι αληθή ο Τζα Μοράντ αναμένεται να δεχθεί μεγάλες τιμωρίες, τόσο στο ΝΒΑ όσο και ποινικά.

Πηγή: sport-fm.gr