ΚΑΙΡΟΣ

Νασρί για τον καυγά λόγω κιλών με Γκουαρδιόλα: «Του είπα μην μου φωνάζεις, δεν είμαι παιδί

Για τους καυγάδες με τον Πεπ Γκουαρδιόλα στη Μάντσεστερ Σίτι το καλοκαίρι του 2016, μίλησε ο Σαμίρ Νασρί στην «L'equipe»

Τις εμπειρίες και τους καυγάδες που είχε στη συνύπαρξη του με τον Πεπ Γκουαρδιόλα στη Μάντσεστερ Σίτι, θυμήθηκε ο Σαμίρ Νασρί.

Ο Γάλλος μέσος που αποσύρθηκε από το ποδόσφαιρο το Σεπτέμβριο του 2021, ανέφερε σε συνέντευξη που παραχώρησε στην «Equipe», ένα περιστατικό που είχε με τον Ισπανό τεχνικό για το βάρος του.

Συγκεκριμένα, ο Γκουαρδιόλα τον επίπληξε για το βάρος του μετά την περίοδο των διακοπών, με τον Γάλλο διεθνή να του απαντάει: «μη μου φωνάζεις, δεν είμαι παιδί».

«Την πρώτη μέρα, με κάλεσε στο γραφείο του και με ρώτησε: "Τι θέλεις να κάνεις;" Του είπα: "Είναι στο χέρι σου να μου πεις αν με υπολογίζεις". Εκείνος μου απάντησε: "Βασίζομαι σε σένα αν είσαι πραγματικά καλά στο μυαλό σου". Τότε κάνω την πρώτη μου προπόνηση, όλα πάνε καλά, είναι ευχαριστημένος μαζί μου. Την επόμενη μέρα, ο Πεπ με καλεί ξανά και μου φωνάζει για το βάρος μου. Το ανακάλυψε επειδή μας ζύγιζαν κάθε μέρα. Εκεί, του είπα: "Μείωσε τη φωνή σου, μη μου φωνάζεις, δεν είμαι παιδί, είμαι 29 ετών".

Ίσως οι διακοπές μου να ήταν μια απόδραση για μένα, ένας χρόνος για να κάνω αυτό που ήθελα να κάνω, επειδή έβγαινα από μια δύσκολη σεζόν και επειδή στην προσωπική μου ζωή συνέβησαν πολλά πράγματα. Και εκεί, ο Πεπ μου απαντά: "Είναι αλήθεια, λυπάμαι"» ανέφερε χαρακτηριστικά ο Νασρί για το περιστατικό με τον Γκουαρδιόλα.

Ο 29χρονος τότε χαφ, αποχώρησε δανεικός στη Σεβίλλη και την επόμενη χρονιά, αφού επέστρεψε στη Σίτι, πουλήθηκε στην Ανταλίασπορ έναντι 3.5 εκατ. ευρώ.

Πηγή: sport-fm.gr