ΚΑΙΡΟΣ

Μπάσκετ - Νάιτζελ Χέιζ: «Υποσχέθηκα στις γάτες μου ότι θα παίξω καλά» - Δείτε βίντεο

Στην υπόσχεση που έδωσε στις… γάτες του απέδωσε ο Νάιτζελ Χέιζ την πολύ καλή του εμφάνιση στη νίκη της Φενέρμπαχτσε επί της Εφές.  

Τον λόγο που έπαιξε πολύ καλά απέναντι στην Εφές και ήταν εκ των πρωταγωνιστών στη μεγάλη νίκη της Φενέρμπαχτσε, αποκάλυψε ο Νάιτζελ Χέιζ.

Ο Αμερικανός φόργουορντ ανέφερε μετά το ντέρμπι ότι είχε δώσει… υπόσχεση στις γάτες του, σε μία συζήτηση που είχαν λίγες ώρες πριν το τζάμπολ.

Μάλιστα, εκείνος και ο Ντισόν Πιερ αγωνίστηκαν και τα 40 λεπτά στο ματς, με τον Δημήτρη Ιτούδη να τους ζητάει δημόσια... συγγνώμη!

Αρχικά, ο Έλληνας κόουτς ερωτήθηκε για το γεγονός ότι ο Αμερικανός έπαιξε και τα 40 λεπτά, απαντώντας ο ίδιος: «Και τα 40 λεπτά; Κακός προπονητής. Θα πρέπει να απολογηθώ και στους δύο (σ.σ. και ο Ντισόν Πιερ έπαιξε 40 λεπτά), που δεν τους έβγαλα έξω».

Στη συνέχεια, ερωτήθηκε ο Χέιζ για τη 40λεπτη συμμετοχή του: «Μίλησα στις γάτες μου το πρωί. Υπάρχουν κάποιες γάτες στον πάνω όροφο, στις οποίες μίλησα. Είχα μία καλή συζήτηση μαζί τους και εκείνες μου είπαν: “Κάνε το καλύτερο που μπορείς Νάιτζελ!”. Εγώ, απάντησα στο… νιαούρισμά τους και τους είπα ότι αυτό θα κάνω…».

Πηγή: sport-fm.gr