ΚΑΙΡΟΣ

Η Μπαντόσα αποκάλυψε το όνειρο που είχε με τον Τσιτσιπά: Κερδίσαμε το Open και μετά είχαμε μια ρομαντική στιγμή - Δείτε βίντεο

Οι δηλώσεις της Ισπανίδας τενίστριας για το όνειρο με τον Τσιτσιπά και το Australian Open

Για ένα ιδιαίτερα τρυφερό όνειρο που είδε σχετικά με τον σύντροφό της Στέφανο Τσιτσιπά αποκάλυψε η Ισπανίδα τενίστρια Πάουλα Μπαντόσα σε συνέντευξη Τύπου στο Wimbledon.

‘Ναι, λοιπόν, είχα τραυματιστεί στην Αυστραλία. Παρακολούθησα τον αγώνα του, τον τελικό. Φυσικά είχα τζετ λαγκ, επειδή ήμουν στην Ισπανία. Αποφάσισα να παρακολουθήσω αυτόν τον αγώνα’, είπε. Παραδόξως, γιατί ποτέ δεν ονειρεύομαι τενίστες, αλλά τον ονειρεύτηκα εκείνο το βράδυ, ότι κερδίζαμε και οι δύο το Australian Open. Τότε ήταν σαν να είχαμε μια πολύ ρομαντική στιγμή, αλλά δεν πρόκειται να το εξηγήσω. Απλά θα το αφήσω εκεί”, ανέφερε η ίδια χαρακτηριστικά.

Πρόσφατα ο Έλληνας τενίστας Στέφανος Τσιτσιπάς ανέφερε σε συνέντευξή του πως δεν είναι απλά ένα ζευγάρι αλλά... «αδελφές ψυχές», κάτι που, όπως λέει, είναι σπάνιο να βρεθεί.

Το ζευγάρι έχει επίσης έναν κοινό λογαριασμό στο Instagram – tsitsidosa – όπου μοιράζονται χαριτωμένα στιγμιότυπα από τα ταξίδια τους.

Πηγή: skai.gr