ΚΑΙΡΟΣ

Μιλουτίνοφ: Ο Παναθηναϊκός φτιάχνει καλή ομάδα, θα είναι πιο δύσκολο για εμάς φέτος

Δηλώσεις ενόψει της νέας σεζόν έκανε ο σέντερ του Ολυμπιακού, Νίκολα Μιλουτίνοφ, σχολιάζοντας την αποχώρηση Βεζένκοφ, την απόφαση του Σλούκα να πάει στον Παναθηναϊκό και την ενίσχυση των «πράσινων»

Για τη νέα σεζόν μίλησε ο σέντερ του Ολυμπιακού, Νίκολα Μιλουτίνοφ, ο οποίος αφού τόνισε ότι αισθάνεται λυπημένος με την αποχώρηση του Σάσα Βεζένκοφ, εξέφρασε την πεποίθηση ότι ο πρώην (πλέον) παίκτης των «ερυθρόλευκων», μπορεί να πρωταγωνιστήσει και στο ΝΒΑ με τη φανέλα των Σακραμέντο Κινγκς.

Επιπλέον, ο 28χρονος σέντερ αναφέρθηκε τόσο στην απόφαση του Κώστα Σλούκα να αφήσει τους Πειραιώτες για να πάει στον Παναθηναϊκό, όσο και στην ενίσχυση των «πράσινων» που κάνει δυσκολότερο το έργο της ομάδας του Γιώργου Μπαρτζώκα.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο σέντερ του Ολυμπιακού:

Για τον Βεζένκοφ: «Είμαι λυπημένος που έφυγε ο Βεζένκοφ, ήλπιζα ότι θα ήμασταν μαζί. Ξέρω πώς παίζει και πραγματικά του αξίζει να είναι στο ΝΒΑ. Πιστεύω πως θα κάνει παρόμοια πράγματα εκεί, αν όχι και καλύτερα σε σύγκριση με τα όσα κατάφερε στην Ευρωλίγκα».

Για τον Σλούκα: «Όλοι μπορούν να μαντέψουν ποια είναι τα σχόλια για τον Σλούκα. Πήρε την απόφασή του, δεν υπάρχει κάτι να σχολιάσω. Είναι ώριμος και θα πορευτεί με αυτό που αποφάσισε».

Για τον Παναθηναϊκό: «Ο Παναθηναϊκός φτιάχνει καλή ομάδα φέτος, αποφάσισε να επιστρέψει στην κεντρική σκηνή και να βρεθεί ξανά στη κορυφή. Θα είναι πολύ πιο δύσκολο για εμάς τη νέα σεζόν. Πρώτα από όλα δεν θα έχουμε τον Σάσα, τον MVP της Ευρωλίγκας, θα είναι δύσκολο να αντισταθμίσουμε την απουσία του».

Πηγή: sport-fm.gr