ΚΑΙΡΟΣ

ΛεΜπρόν Τζέιμς: «Οι φετινοί Ολυμπιακοί Αγώνες θα είναι οι τελευταίοι μου»

Ο ΛεΜπρόν Τζέιμς επιβεβαίωσε ότι δεν θα παίξει στους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2028 στο Λος Άντζελες, κάτι που σημαίνει πως η φετινή του συμμετοχή με την Team USA θα είναι η τελευταία

Ο ΛεΜπρόν Τζέιμς είναι ένας από τους σπουδαιότερους Αμερικανούς αθλητές στην ιστορία, έχοντας πίσω του μία τρομερή καριέρα τόσο στο NBA, όσο και με την εθνική ομάδα των ΗΠΑ.

Στα 39 του, ο «βασιλιάς» ετοιμάζεται για την τέταρτη συμμετοχή του σε Ολυμπιακούς Αγώνες, καθώς θα βρίσκεται κανονικά στο ρόστερ της Team USA για το τουρνουά της Γαλλίας. Ο ίδιος, μάλιστα, δήλωσε πως αυτή θα είναι και η τελευταία του συμμετοχή.

Συγκεκριμένα, ο ΛεΜπρόν ανέφερε στον γνωστό δημοσιογράφο Κρεγκ Μέλβιν ότι δεν έχει σκοπό να αγωνιστεί στην Ολυμπιάδα του 2028, παρόλο που αυτή θα λάβει χώρα στο Λος Άντζελες, την πόλη στην οποία αγωνίζεται με τους Λέικερς.

«Όχι, δεν θα είμαι εκεί. Θα φύγω από αυτή την πόλη όταν έρθουν οι Ολυμπιακοί Αγώνες στο Λος Άντζελες. Εντάξει, θα ζω εκεί όλο το χρόνο. Δεν θα είμαι στο Λος Άντζελες το '28. Θα φύγω από εκεί», ανέφερε αναλυτικά ο τετράκις MVP και πρωταθλητής NBA.

Υπενθυμίζουμε ότι ο ΛεΜπρόν συμμετείχε στους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2004, του 2008 και του 2012. Στους δύο τελευταίους κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο, ενώ σε αυτούς της Αθήνας το χάλκινο.

Πηγή: sport-fm.gr