Κύπελλο Ελλάδας: Βήμα πρόκρισης για τον Πανσερραϊκό, 3-0 τον Απόλλωνα Πόντου

Κανίς (12'), Κατσαντώνης (51') και Σοφιανός (79') οι σκόρερ των Σερραίων

Βήμα πρόκρισης στα προημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας Novibet για τον Πανσερραϊκό που επικράτησε 3-0 του Απόλλωνα Πόντου και μετέτρεψε τη ρεβάνς στη Θεσσαλονίκη σε τυπική διαδικασία!

Ο Πανσερραϊκός ήταν ανώτερος στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα δημιουργώντας περισσότερες φάσεις και έχοντας την κατοχή. Το σκορ άνοιξε ο Κανίς στο 12', όπου μπήκε ανάμεσα από δύο, «τσίμπησε» τη μπάλα και πλάσαρε όμορφα για να βρει δίχτυα. Ο Απόλλων Πόντου προσπάθησε να βρει το γκολ της ισοφάρισης, με την καλύτερη ευκαιρία να είναι εκείνη από εκτέλεση φάουλ, όπου ο Καλογέρη με μια κεφαλιά-ψαράκι απείλησε, αλλά μάταια. Το σκορ δεν άλλαξε και οι παίκτες του Πανσερραϊκού έφυγαν για τα αποδυτήρια με το προβάδισμα.

Οι γηπεδούχοι βρήκαν ένα γρήγορο γκολ για να διπλασιάσουν τα τέρματα τους, με τον Κατσαντώνη, ο οποίος βγήκε στην πλάτη της άμυνας και σκόραρε με τακουνάκι. Το 3-0 έκανε ο Σοφιανός στο 79', όπου μετά από μια όμορφη ενέργεια βρήκε δίχτυα, επίσης με τακουνάκι.

ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ: Κατσικάς, Ζέρης, Πεταυράκης, Καρασαλίδης (68 ΄Δημητρίου) (71΄Παντεκίδης), Γιανναράκης, Ανάκογλου, Θυμιάνης (68΄Σιόντης), Σοφιανός, Μασκανάκης (74΄Στίνα), Κανίς (58΄Μούργος) Κατσαντώνης.

ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΟΝΤΟΥ: Πίτκας, Δαλιανόπουλος, Μαλουμαντσόκο, Καλογέρης, Νάσερ, Μουμίν, Καλαϊτζίδης (54΄Μπελεβώνης), Λαμπίρης, Αραβίδης (70΄Εσαλό), Αμαραντίδης, Κωστίκα (85΄Σαμπανίδης).

Πηγή: sport-fm.gr