ΚΑΙΡΟΣ

Η «εκκωφαντική» σιωπή του Κριστιάνο Ρονάλντο για το Μουντιάλ του Μέσι - 780 εκατ. ακόλουθοι ακόμα περιμένουν

Ο χειρότερος μήνας στη ζωή του Πορτογάλου σούπερ σταρ

Αν υπάρχει μία περίοδο στη ζωή κάθε ανθρώπου, που τη θυμάται και τη χαρακτηρίζει χωρίς δεύτερη σκέψη ως «η χειρότερη όλων», για τον Κριστιάνο Ρονάλντο, αυτή η περίοδος είναι σίγουρα ο τελευταίος μήνας.

Ο Πορτογάλος τα... έπαθε όλα. Έφυγε -όπως έφυγε- από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, «πάτωσε» στο Μουντιάλ με την Πορτογαλία, τον έκραξε όλος ο πλανήτης για τη συμπεριφορά του, ιδιαίτερα απέναντι στον τεχνικό της Πορτογαλίας Φερνάντο Σάντος και είδε τον μεγάλο του «αντίπαλο, Λιονέλ Μέσι να γίνεται -ποδοσφαιρικός- θεός και να ανεβαίνει στον Όλυμπο με το πολυτιμότερο τρόπαιο.

Σαν να μην έφταναν όλα αυτά, πλέον έχει να αντιμετωπίσει και τα 780 εκατομμύρια των ακολούθων του στα social media, οι οποίοι περίμεναν έστω ένα σχόλιο για την κατάκτηση του Μουντιάλ από την Αργεντινή του Μέσι.

Ο Κριστιάνο, όμως, ούτε... φωνή, ούτε... ακρόαση! Ο Πορτογάλος; έχει να ανεβάσει στο Instagram οποιοδήποτε story ή σχόλιο από τις 11 Δεκεμβρίου, μία ημέρα μετά τον αποκλεισμό της ομάδας του. Προφανώς, για τον ίδιο, τότε τελείωσε το Μουντιάλ και όλα όσα συνέβησαν μετά, ήταν ως... μη γενόμενα.

Πηγή: skai.gr