Καταιγίδα

Επικαιροποίηση έκτακτου δελτίου ΕΜΥ: Πού θα πέσουν καταιγίδες και χαλάζι - Μεγάλη συχνότητα κεραυνών

Σήμερα προβλέπονται τοπικές βροχές και καταιγίδες στα δυτικά, τα κεντρικά και τα βόρεια, οι οποίες θα συνοδεύονται τοπικά από μεγάλη συχνότητα κεραυνών και τοπικές χαλαζοπτώσεις.

Κλείσιμο

Ύμνοι Ινιέστα για Μέσι: «Πρέπει όλοι να παραδεχτούν ότι είναι ο κορυφαίος όλων των εποχών»

Την απόλυτη αποθέωση από έναν εκ των κορυφαίων συμπαικτών του στην Μπαρτσελόνα, τον Αντρές Ινιέστα, γνώρισε ο Λιονέλ Μέσι

Οι Λιονέλ Μέσι και Αντρές Ινιέστα συνυπήρξαν στην Μπαρτσελόνα στα καλύτερα χρόνια της ιστορίας του συλλόγου, γράφοντας αμέτρητες χρυσές σελίδες με δεκάδες τίτλους.

Ο άλλοτε σπουδαίος χαφ παραχώρησε συνέντευξη και όταν ρωτήθηκε για τον οκτώ φορές κάτοχο της Χρυσής Μπάλας, έσταξε... μέλι. Συγκεκριμένα, έκανε λόγο ότι ήταν ένα θαύμα τα όσα έκανε στο ποδόσφαιρο ο Αργεντινός και δεν συγκρίθηκε με κανέναν από την αρχή της καριέρας του.

«Υπάρχουν αυτοί που λένε ότι η σύγκριση του Μέσι με τους άλλους παίκτες τελείωσε το 2022 όταν κέρδισε το Παγκόσμιο Κύπελλο. Εγώ λέω ότι ο Μέσι δεν συγκρίθηκε από την αρχή της καριέρας του μέχρι τώρα. Αυτό που έκανε στο ποδόσφαιρο είναι θαύμα, ακόμα κι αν δεν κέρδιζε κανέναν τίτλο με τη χώρα του», είπε αρχικά και συνέχισε:

«Ο Μέσι είναι ένας παίκτης και όχι 11 παίκτες. Πώς μπορούμε να τον κατηγορήσουμε αν ήταν σε μια αδύναμη ομάδα; Ήταν απλώς ένα κενό για κάποιους να βρουν τον λόγο που τους πείθει ότι είναι ελλιπής. Τώρα έχει τα πάντα. Όλοι πρέπει να παραδεχτούν ότι είναι ο καλύτερος παίκτης στην ιστορία του ποδοσφαίρου», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Ινιέστα για τον παγκόσμιο πρωταθλητή με την «αλμπισελέστε».

Πηγή: sport-fm.gr