Η bwin στο πλευρό της κορυφαίας γιορτής του ναυταθλητισμού!

Η bwin για 5η συνεχόμενη χρονιά ήταν Χορηγός και θερμός υποστηρικτής του κορυφαίου event του ναυταθλητισμού, “Spetses Classic Yacht Regatta”!

H bwin για 5η χρονιά «έντυσε» με τα χρώματα της, το Spetses Classic Yacht Regatta, τη διοργάνωση θεσμό για την ελληνική -και όχι μόνο- ιστιοπλοΐα. Κορυφαίοι ιστιοπλόοι από τις 22 μέχρι τις 24  Ιουνίου έδωσαν ραντεβού στις κοσμοπολίτικες Σπέτσες με φόντο τα καταγάλανα νερά του Αργοσαρωνικού. Ο ενθουσιασμός των πληρωμάτων για τη συμμετοχή ήταν διάχυτος, ενώ στο μοναδικό αυτό event και ένα ακόμα καλοκαίρι πήραν μέρος τα πιο όμορφα και ιστορικά σκάφη των ελληνικών θαλασσών, ενώ συμμετείχαν στο Διεθνή Αγώνα Κλασσικών και Παραδοσιακών Σκαφών. 

BWIN

Το Spetses Classic Yacht Regatta, είναι ένα από τα κορυφαία θαλάσσια event, αποτελώντας έναν από τους σημαντικότερους αγώνες της Μεσογείου, με σημαντικό αντίκτυπο εντός κι εκτός συνόρων!

Είναι μια ξεχωριστή ρεγκάτα που διεξάγεται στις ελληνικές θάλασσες και κεντρίζει τα βλέμματα εκατοντάδων φίλων. Που απευθύνεται; Σε κλασσικά και παραδοσιακά σκάφη, παραδοσιακές και οικογενειακές λέμβους-dinghies, που συναντάς μόνο στο κορυφαίο αθλητικό γεγονός ιστιοπλοΐας. Πρόκειται για σκαριά που έχουν γράψει ιστορία στις θάλασσες του κόσμου και που έχουν πάρει μέρος σε κορυφαίες ρεγκάτες.

Τα σκάφη άνοιξαν τα πανιά τους και τα πληρώματα επέδειξαν τη ναυτοσύνη τους, προσφέροντας εντυπωσιακές εικόνες στους θεατές που βρέθηκαν στο νησί! Υπέροχες «μάχες» στο στενό Κόστα - Σπέτσες, συγκινήσεις που έκοβαν την ανάσα και μαγευτικές εικόνες που «ταξίδεψαν» ακόμα και μέσα από τα social media. Η bwin ήταν εκεί και στην Πλατεία Ποσειδωνίου, δέσποζε το αίθριο της, το οποίο «έντυσε» τις απονομές που πραγματοποιήθηκαν μετά το τέλος των αγώνων.

Το κορυφαίο στοιχηματικό brand είχε δυναμική παρουσία, όπως σε όλα τα μεγάλα ραντεβού που προάγουν τον κλασσικό αθλητισμό, το «ευ αγωνίζεσθαι» και προβάλλουν τις τοπικές κοινωνίες.

BWIN

Η bwin παραμένει πιστή στο όραμά της, υποστηρίζει αθλητικά γεγονότα που λαμβάνουν χώρα στην Ελλάδα και έχουν στόχο την προώθηση του αθλητισμού. 

Εκ μέρους της bwin, η Διευθύντρια Εταιρικής Επικοινωνίας, Ιωάννα Μπερίου, είπε: «Είμαστε περήφανοι που αποτελούμε κομμάτι ενός τόσο πετυχημένου event, όπως το Spetses Classic Yacht Regatta! Θα ήθελα να δώσω πολλά συγχαρητήρια στους διοργανωτές για τα 11 υπέροχα χρόνια της διοργάνωσης. Είμαστε χαρούμενοι, που στηρίζουμε αυτό το σπουδαίο event την τελευταία πενταετία και στόχος μα να είμαστε εδώ και τα επόμενα. Έχουμε τονίσει ότι ο αθλητισμός είναι κομμάτι της ταυτότητάς μας και είμαστε ικανοποιημένοι που βάλαμε το δικό μας λιθαράκι για την πραγματοποίηση μιας ακόμα λαμπερής διοργάνωσης».

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 1114 | Παίξε Υπεύθυνα

Πηγή: skai.gr