Η bwin… σάλπαρε με το Spetses Classic Yacht Regatta 2024

H bwin για έκτη χρονιά «έντυσε» με τα χρώματα της, το Spetses Classic Yacht Regatta, τη διοργάνωση θεσμό για την ελληνική ιστιοπλοΐα. Στις κοσμοπολίτικες Σπέτσες έδωσαν ραντεβού κορυφαίοι ιστιοπλόοι, όπου εντυπωσίασαν με τις ικανότητές τους.

Το Spetses Classic Yacht Regatta έλαμψε κι επιβεβαίωσε πως είναι ένα από τα κορυφαία θαλάσσια event. Δεν είναι ένας ακόμα ιστιοπλοϊκός αγώνας, πρόκειται για την εντυπωσιακή ρεγκάτα που διεξάγεται στις ελληνικές θάλασσες και προσελκύει το βλέμμα εκατοντάδων τουριστών. Άλλωστε, είναι αγώνας - σταθμός για τη Μεσόγειο, βάζοντας το σημάδι του εντός κι εκτός συνόρων!.

Η bwin ήταν εκεί, όπως σε όλα τα μεγάλα ραντεβού που προάγουν τον κλασσικό αθλητισμό, το «ευ αγωνίζεσθαι» και προβάλλουν τις τοπικές κοινωνίες. Άλλωστε, το κορυφαίο στοιχηματικό brand στηρίζει για έκτη διαδοχική χρονιά το ιστορικό αθλητικό γεγονός της ναυσιπλοΐας.

bwin spetses 1

Το υπέροχο ραντεβού με άρωμα… Ελλάδας δόθηκε στις μαγευτικές Σπέτσες στις 27 Ιουνίου, κλασσικά και παραδοσιακά σκάφη, παραδοσιακές λέμβοι, οικογενειακές λέμβοι-dinghies, που δεν θα βρεις σε κανένα άλλο σημείο του πλανήτη ήταν εκεί για να μαγέψουν με την παρουσία τους. Πρόκειται για σκαριά που έχουν γράψει ιστορία στις θάλασσες του κόσμου και έχουν πάρει μέρος σε κορυφαίες ρεγκάτες.

Οι θεατές είχαν την ευκαιρία να θαυμάσουν σπάνια σκαριά από την Ελλάδα και το εξωτερικό και να απολαύσουν υψηλού επιπέδου αγώνες ιστιοπλοΐας. Το πρωί της Πέμπτης, τα σκάφη άνοιξαν τα πανιά τους και τα πληρώματα επέδειξαν τη ναυτοσύνη τους, προσφέροντας εντυπωσιακά στιγμιότυπα στους εκατοντάδες θεατές που βρέθηκαν στο νησί! Οι «μάχες» στο στενό Κόστα - Σπέτσες, έκοβαν την ανάσα και τα… social media «πλημμύρισαν» από αναρτήσεις μαγευτικών εικόνων.

Οι Σπέτσες, όπως πάντα, υποδέχθηκαν με θέρμη τον σπουδαίο αγώνα, ενώ στην Πλατεία Ποσειδωνίου δέσποζε το αίθριο της bwin, το οποίο «έντυσε» τις απονομές που πραγματοποιήθηκαν μετά το τέλος των αγώνων.

bwin spetses 2

«Στην bwin είμαστε πολύ περήφανοι που αποτελούμε κομμάτι αυτού του μεγάλου event! Θα ήθελα να δώσω πολλά συγχαρητήρια στους διοργανωτές για τα δώδεκα επιτυχημένα χρόνια του Spetses Classic Yacht Regatta. Είμαστε πραγματικά χαρούμενοι, που στηρίζουμε αυτό το σπουδαίο event τα τελευταία έξι χρόνια. Είναι μια γιορτή της ιστιοπλοΐας, είναι ο σημαντικότερος και δημοφιλέστερος αγώνας στην κατηγορία του και η bwin δεν θα μπορούσε να απουσιάζει. Αυτά τα event έχουν ως στόχο την προβολή της Ελλάδας και της αθλητικής της παράδοσης στο εξωτερικό», τόνισε η Διευθύντρια Εταιρικής Επικοινωνίας της bwin, Ιωάννα Μπερίου.

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ| ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ


 

Πηγή: skai.gr