Η 5η αγωνιστική των play offs και η 6η αγωνιστική των play outs στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6

Συντονιστείτε στην αγαπημένη σας συχνότητα και ζήστε όλη την αγωνία της 5ης αγωνιστικής των play offs και της 6η αγωνιστικής των play outs

Η κούρσα για τον φετινό τίτλο συνεχίζεται με το ντέρμπι Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ να έρχεται ζωντανά την Κυριακή (21/04) στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6! 

Συντονιστείτε στην αγαπημένη σας συχνότητα και ζήστε όλη την αγωνία της 5ης αγωνιστικής των play offs, όπου δεσπόζει η αναμέτρηση του Ολυμπιακού με τον ΠΑΟΚ στις 20:30, με τους «ερυθρόλευκους» να έχουν ανεβασμένη ψυχολογία μετά την πρόκριση στα ημιτελικά του Conference League και τον «δικέφαλο» του βορρά να τα δίνει όλα για το πρωτάθλημα.

Προηγείται χρονικά η αναμέτρηση του Κλεάνθης Βικελίδης, όπου ο Άρης υποδέχεται την ΑΕΚ σε ακόμη ένα σπουδαίο ματς στις 19:30, ενώ η δράση αρχίζει από τις 17:00, με τον άλλον διεκδικητή της κορυφής, Παναθηναϊκό, να έχει επικίνδυνη αποστολή στην έδρα της Λαμίας.

Φυσικά, μην ξεχνάτε και την 6η αγωνιστική των play outs, με τα παιχνίδια ΟΦΗ-Βόλος στις 18:30, Αστέρας Τρίπολης-Παναιτωλικός και Ατρόμητος-Κηφισιά στις 19:30 το Σάββατο (20/04) αλλά και Πανσερραϊκός-ΠΑΣ Γιάννινα την Κυριακή στις 15:00.

Μετά το τέλος των αγώνων, επιστρέφουμε στο στούντιο για ρεπορτάζ, σχόλια και όπως πάντα, ανοιχτές γραμμές για τους ακροατές. 

Όλα αυτά, ξέρετε πού! Στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6!

Πηγή: skai.gr