ΚΑΙΡΟΣ

Μία «ανάσα» από την Αλ Καλίτζ ο Φορτούνης

Την έγκριση του Υπουργείου Αθλητισμού περιμένει η Αλ Καλίτζ για να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του Κώστα Φορτούνη

Στην τελική ευθεία έχει μπει η μετακίνηση του Κώστα Φορτούνη στην Αλ Καλίτζ!

Η ομάδα του Γιώργου Δώνη βρήκε τα χρήματα που απαιτούνται για να κάνει δικό της τον πρώην αρχηγό του Ολυμπιακού και πλέον περιμένει την έγκριση από το Υπουργείο Αθλητισμού, ώστε να ολοκληρωθεί και τυπικά το deal.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η σχετική έγκριση αναμένεται έως την Κυριακή (25/8). Από ‘κει και πέρα, υπάρχει μεγάλη αισιοδοξία στην Αλ Καλίτζ ότι θα πάρει σύντομα το τελικό «ΟΚ», καθώς πρόκειται για μία από τις πιο καλά οργανωμένες ομάδες της Σαουδικής Αραβίας, η οποία δεν έχει και χρέη. Στο μεταξύ, αυτό που επιβράδυνε τη μετακίνηση του Κώστα Φορτούνη στην ομάδα του Γιώργου Δώνη είναι το γεγονός ότι από τη φετινή αγωνιστική περίοδο έχει μειωθεί το διαθέσιμο μπάτζετ των ομάδων της χώρας για τους ξένους ποδοσφαιριστές.

Όσον αφορά τα οικονομικά δεδομένα, ο έμπειρος Έλληνας μέσος έχει συμφωνήσει για συμβόλαιο διάρκειας δύο ετών, με συνολικές αποδοχές στα 6 εκατ. ευρώ.

Τέλος, με την επικείμενη μετακίνηση του Φορτούνη θα μεγαλώσει η ελληνική παροικία στην Αλ Καλίτζ, αφού στην άκρη του πάγκου είναι ο Γιώργος Δώνης, ενώ πριν από μερικές ώρες ανακοίνωσε και την απόκτηση του Δημήτρη Κουρμπέλη.

Πηγή: sport-fm.gr