ΚΑΙΡΟΣ

Έφυγαν πάνω από 10.000 εισιτήρια για το ματς της Εθνικής με τη Φινλανδία

Θετική είναι η εικόνα όσον αφορά τη διάθεση των της Εθνικής Ελλάδας εισιτηρίων για την πρεμιέρα με τη Φινλανδία στο Nations League

Με εντυπωσιακούς ρυθμούς συνεχίζεται διάθεση των εισιτηρίων για την πρεμιέρα της Εθνικής Ελλάδας με τη Φινλανδία στο Nations League.

Αυτό που προκύπτει είναι ο ενθουσιασμός και η προσμονή στις τάξεις των Ελλήνων φιλάθλων για το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα, το οποίο ετοιμάζεται να μπει στη νέα του εποχή υπό την καθοδήγηση του Ιβάν Γιοβάνοβιτς.

Αξίζει να σημειωθεί πως δύο ημέρες πριν από τον αγώνα με τους Φινλανδούς στο γήπεδο Καραϊσκάκη έχουν ήδη δοθεί περισσότερα από 10.000 εισιτήρια.

Η προπώληση των εισιτηρίων έχει ξεπεράσει κάθε προηγούμενη σε αντίστοιχο χρόνο και η πορεία της φάνηκε από τις πρώτες μέρες οπότε έφυγαν 2-3.000 εισιτήρια. Τόσα εισιτήρια συνήθως είχαν διατεθεί, όχι μία εβδομάδα πριν, αλλά 1-2 ημέρες πριν (εξαιρουμένων ματς με εμπορικούς αντιπάλους).

Μάλιστα, η εκτίμηση που υπάρχει είναι πως τις επόμενες τρεις ημέρες αναμένεται να κλιμακωθεί η ανταπόκριση, καθώς η ζήτηση ολοένα και αυξάνεται, επομένως είναι φρόνιμο να προμηθευτούν εγκαίρως όλοι οι ενδιαφερόμενοι τα εισιτήριά τους για την επιστροφή της Εθνικής στο Καραϊσκάκη.

Τέλος υπενθυμίζεται πως για την είσοδο στο γήπεδο δεν χρειάζεται η διαδικασία μέσω gov.gr, που ισχύει για τους συλλόγους σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Πηγή: sport-fm.gr