Elite διαιτητής και στο ΠΑΟΚ-Παναθηναϊκός και στο Ολυμπιακός-ΑΕΚ

Με ρέφερι από το «πάνω ράφι» θα διεξαχθούν και τα δυο κρίσιμα ντέρμπι για την 5η αγωνιστική των playoffs. Στο ΠΑΟΚ-Παναθηναϊκός ορίστηκε ο Γερμανός Σίμπερτ και στο Ολυμπιακός-ΑΕΚ ο Ιταλός Μάσα

Διαιτητές της ανώτατης κατηγορίας θα διευθύνουν τα καθοριστικά ντέρμπι της προσεχούς αγωνιστικής των playoffs.

Για το παιχνίδι του ΠΑΟΚ με τον Παναθηναϊκό στην Τούμπα επιλέχθηκε ο Γερμανός, Ντάνιελ Σίμπερτ, με βοηθούς τους Σίντελ-Φόλτιν, VAR τον Σέγκεμαν και 4ο τον Σιδηρόπουλο.

Όσο για την αναμέτρηση του Ολυμπιακού με την ΑΕΚ στο «Καραϊσκάκη», ορίστηκε ο επίσης elite Ιταλός, Ντάβιντε Μάσα, με βοηθούς τους Μπέρτι-Μπερτσίλι, VAR τον Πιτσινίνι και 4ο τον Φωτιά.

Αντίθετα, στο παιχνίδι του Βόλου με τον Άρη (παρόλο που είναι κρίσιμο για το ευρωπαϊκό εισιτήριο) θα σφυρίξει Έλληνας και συγκεκριμένα ο Ευαγγέλου, με βοηθούς τους Μεϊντάνα-Φωτόπουλο, VAR τον Ζαμπάλα και 4ο τον Περράκη.

Κατά τ' άλλα, το καθοριστικό Λεβαδειακός-Ιωνικός για τα playouts θα διευθύνει ο Μανούχος (VAR ο Παπαπέτρου), στο ΟΦΗ-Αστέρας ορίστηκε ο Πολυχρόνης (με VAR τον Γκάμαρη), στο ΠΑΣ Γιάννινα-Παναιτωλικός θα σφυρίξει ο Κατοίκος (VAR ο Διαμαντόπουλος) και στο Λαμία-Ατρόμητος ο Παπαδόπουλος (με VAR τον Τσακαλίδη).

Πηγή: sport-fm.gr