Εδώ παίζουμε: Το Challenge των Δεκατιανών με τις Λέρες

Όταν η ενημέρωση συνάντησε τα αθλητικά.  

Εδώ παίζουμε. Και περνάμε καλά, γιατί οι ομάδες γράφουν ιστορία, όσο «δύσκολο» και αν είναι το challenge που πρέπει να κερδίσουν. Τα …καθιερωμένα ζευγάρια «χώρισαν» και το αποτέλεσμα ήταν απολαυστικό, όταν η ενημέρωση συνάντησε τα αθλητικά.

Οι «Δεκατιανοί» άφησαν για λίγο τους 100,3 και την τηλεόραση του ΣΚΑΙ και συνάντησαν τις «Λέρες», την καλύτερη –όπως αυτοαποκαλούνται- εκπομπή στους 94,6.

Κανείς δεν έμαθε, βέβαια, πώς ο Γιάννης Πιτταράς τα βρήκε με τον Γιώργο Μαραθιανό, απέναντι από το πολύ δυναμικό ζευγάρι του Γιώργου Γρηγοριάδη με τον Νικόλα Ακτύπη. Οι ομάδες είχαν τόση όρεξη για παιχνίδι, που έκαναν το έργο της Βαλεντίνας Νικολακοπούλου, που κλήθηκε να συντονίσει το παιχνίδι, αρκετά δύσκολο, ειδικά όταν μία από αυτές προσπάθησε να «κλέψει».

Οι ερωτήσεις του αθλητικού challenge δεν φάνηκαν να δυσκολεύουν τις δύο ομάδες που μας δήλωσαν ποδοσφαιρικές, μπασκετικές, γνώστριες στίβου, Ευρωλίγκας, ΝΒΑ. Θα στοιχημάτιζε κανείς ότι οι αθλητικές «Λέρες» θα έπαιρναν όλο το φορτίο των απαντήσεων πάνω τους, όμως οι «Δεκατιανοί» αποδείχθηκαν πολύ πιο δυνατοί από όσο θα πίστευε κανείς. Οι μάχες δυνατές, ο ανταγωνισμός μεγάλος, η θέληση για τη νίκη έκανε αυτά τα ιδιαίτερα ζευγάρια αρκετά άτακτα.

«Ποιος κατέκτησε το Μουντιάλ του Κατάρ», «Σε ποια ομάδα έκανε καριέρα ως ποδοσφαιριστής ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς», «Τι απεχθάνεται ο Μίλτος Τεντόγλου στους αγώνες του», «Τι άθλημα έκανε ο Σεργέι Μπούμπκα» ήταν μερικές από τις ερωτήσεις που άναψαν τα πνεύματα στο παιχνίδι, με τις συνεργασίες, αλλά και τις σπόντες εκατέρωθεν να μη λείπουν. Σαν ένας άλλος τελικός Champions League, ο αγώνας έληξε ισόπαλος 5-5.Παράταση δεν υπήρχε, ούτε πέναλτι γι’ αυτό τη νίκη έκρινε ο… Βασίλης Σπανούλης, που έδωσε ασίστ στο Γιώργο Μαραθιανό για τα buzzer beater της νίκης, υπό τις αποδοκιμασίες των ηττημένων!

Η Βαλεντίνα Νικολακοπούλου σφύριξε τη λήξη και οι νικητές παρέλαβαν το δώρο τους, που δεν ήταν άλλο από την αγάπης μας και τη χαρά της συμμετοχής. Το ενδεχόμενο της ρεβάνς, πάντως, έμεινε ανοιχτό, αφού ανεξαρτήτως νίκης, όλοι έχουμε μια κοινή αγάπη, το παιχνίδι! Εδώ παίζουμε.

Πηγή: skai.gr