Η ΑΕΚ παίρνει παίκτη από την Ίντερ Μαϊάμι - Τι αναφέρει δημοσίευμα στο Μεξικό

Σύμφωνα με το Kery News, ο Ροδόλφο Πισάρο θα υπογράψει διετές συμβόλαιο με την Ένωση

Ολοένα και πιο κοντά στην ΑΕΚ παρουσιάζεται από τους Μεξικανούς ο Ροδόλφο Πισάρο. Ο έμπειρος εξτρέμ που αποτελεί προσωπική εισήγηση του Ματίας Αλμέιδα φέρεται να τα έχει βρει με την Ένωση για να αποχωρήσει από την Ίντερ Μαϊάμι και να έρθει στη χώρα μας ώστε να ντυθεί στα κιτρινόμαυρα, όπως υποστηρίζει το «Kery News».

«Δεν υπέγραψε ακόμα, αλλά έκλεισε. Ο Αλμέιδα αγαπά τον Πισάρο και αυτό είναι που προωθεί τα πάντα», γράφει μεταξύ άλλων σε ανάρτησή του το «Kery News».

Για να συμπληρώσει και το ποσό που θα λαμβάνει ετησίως, όπου εδώ φαίνεται να υπάρχει μια πολύ μεγάλη απόκλιση από αυτά που βάζει αυτή τη στιγμή στην τσέπη του από την ομάδα του MLS.

«Θα λαμβάνει 1 εκατ. ευρώ ετησίως και θα υπογράψει διετές συμβόλαιο», υποστηρίζει ο δημοσιογράφος. Ένα ποσό που είναι τρεις φορές μικρότερο από αυτό που έχει στην Ίντερ Μαϊάμι, αφού έχει πάνω από 3 εκατ. ευρώ ετησίως λαμβάνειν.

O 29χρονος μεσοεπιθετικός ανήκει εδώ και μια τριετία στην ομάδα των ΗΠΑ, ενώ έχει αγωνιστεί σε Μοντερέι, Τσίβας και Πατσούκα, ενώ είναι διεθνής 38 φορές με το Μεξικό.

Πηγή: sport-fm.gr