ΚΑΙΡΟΣ

Δήλωσε το ΟΑΚΑ ως έδρα για τους ομίλους ο Παναθηναϊκός

Το Ολυμπιακό στάδιο της Αθήνας δήλωσε ως έδρας ο Παναθηναϊκός για τα ματς των ομίλων του Champions League ή του Europa League

Στο ΟΑΚΑ για τα ματς των ομίλων ο Παναθηναϊκός!

Οι «πράσινοι» μετά τη μεγάλη πρόκριση κόντρα στη Ντνίπρο, θα αναζητήσουν τη μεγάλη πρόκριση στα playoffs του Champions League στις δύο αναμετρήσεις με τη Μαρσέιγ στις 9 και τις 15 Αυγούστου, ενώ έχουν ήδη εξασφαλισμένη την παρουσία τους στους ομίλους του Europa League.

Ωστόσο όπως ήταν γνωστό εδώ και αρκετό καιρό το «τριφύλλι» δεν θα μπορούσε στους ομίλους των δύο κορυφαίων τη τάξει ευρωπαϊκών διοργανώσεων να έχει ως έδρα τη Λεωφόρο, καθώς το «Απόστολος Νικολαΐδης» δεν πληροί τις προϋποθέσεις με βάσει τα κριτήρια της UEFA για το συγκεκριμένο γήπεδο.

Έτσι όπως ενημερώνει η ΠΑΕ Παναθηναϊκός, ως έδρα στα ματς των ομίλων, είτε του Champions League -σε περίπτωση πρόκρισης- είτε του Europa League, θα χρησιμοποιηθεί το Ολυμπιακό Στάδιο της Αθήνας.

Θυμίζουμε ότι η τελευταία φορά που ο Παναθηναϊκός χρησιμοποίησε το ΟΑΚΑ ως έδρα για ματς ευρωπαϊκών ομίλων ήταν τη σεζόν 2012-13 όταν οι «πράσινοι» αγωνίστηκαν στο Europa League, αντιμετωπίζοντας στον όμιλο τους την Τότεναμ, τη Λάτσιο και τη Μάριμπορ.

Πηγή: sport-fm.gr