Αθανασίου: «Ζωτικής σημασίας να κρατήσει και φέτος τον Ιωαννίδη ο Παναθηναϊκός - Υπαρκτό το ενδιαφέρον της Μπολόνια»

Ο Νίκος Αθανασίου ανέφερε στον bwinΣΠΟΡ FM τα δεδομένα γύρω από τον Φώτη Ιωαννίδη και τη Μπολόνια, τονίζοντας ότι είναι αναγκαία η παραμονή του διεθνούς επιθετικού στην ομάδα για μια ακόμα σεζόν

Για δεδομένο ενδιαφέρον της Μπολόνια για τον Φώτη Ιωαννίδη έκανε λόγο στον «αέρα» του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Νίκος Αθανασίου, επισημαίνοντας πως θα είναι κομβικό για τον Παναθηναϊκό να κρατήσει τον 24χρονο σέντερ φορ στο ρόστερ του και τη νέα σεζόν.

«Έχει αρκετά αληθοφανή στοιχεία το νέο ρεπορτάζ για τον Ιωαννίδη και την Μπολόνια, καταγράφει λεπτομέρειες όπως την παρουσία του μάνατζέρ του, του Νινιάδη, στην Ιταλία. Προφανώς, συμφωνία δεν μπορεί να υπάρχει όπως γράφτηκε, ενώ αναφέρεται και η πραγματικότητα ότι θα είναι πολύ δύσκολο η Μπολόνια να φτάσει στα οικονομικά θέλω του Παναθηναϊκού. Μετά το ενδιαφέρον της Σπόρτινγκ που είναι δεδομένο και υπαρκτό, καλό θα είναι να βάζουμε πλέον δίπλα και την Μπολόνια. Είχαμε πει ότι θα είναι καυτό το καλοκαίρι για τον Ιωαννίδη, είναι λογικό να υπάρχει όλος αυτός ο ντόρος γύρω από το όνομά του. Από αυτά που ξέρουμε, δεν υπάρχει ομάδα που θα έκανε τον Ιωαννίδη να πει εκεί θέλω να πάω, ούτε κάποια πρόταση που να έκανε τον Παναθηναϊκό να μπει στην διαδικασία να σκεφτεί να το συζητήσει. Η Ίπσουιτς έφτασε πάρα πολύ ψηλά. Είναι ζωτικής σημασίας να κρατήσει και φέτος τον Ιωαννίδη ο Παναθηναϊκός και νομίζω το έχουν καταλάβει αυτό στην ομάδα», σχολίασε επί του θέματος.

Παράλληλα, ο ρεπόρτερ του σταθμού εκτίμησε ότι το «τριφύλλι» θα περιμένει τον Γιαννούλη μέχρι τις 24 ή 25 Ιουνίου, προχωρώντας ακολούθως σε άλλους παίκτες για τη θέση του αριστερού μπακ, αφού ο χρόνος πιέζει.

Ο Αθανασίου σημείωσε ότι δεν υπάρχει κάποια εξέλιξη στα μεταγραφικά, με τον Παναθηναϊκό να δουλεύει κάποιες περιπτώσεις στο παρασκήνιο, χωρίς να βγαίνουν ονόματα.

Ακούστε το ηχητικό:

Πηγή: sport-fm.gr