Ισραήλ

Πυραυλική επίθεση του Ιράν στο Ισραήλ: Όλες οι τελευταίες εξελίξεις

Η κυβέρνηση των ΗΠΑ προειδοποίησε χθες Τρίτη το Ιράν εναντίον των «συνεπειών» της επίθεσης που εξαπέλυσε εναντίον του Ισραήλ, προσθέτοντας πως διεξάγει συνομιλίες με την κυβέρνηση του Μπενιαμίν Νετανιάχου για την ανταπόδοση σε αυτήν.

Κλείσιμο

Αθανασίου: «Ιδανική γέφυρα ενόψει Ολυμπιακού η Μπόρατς – Έχει βάθος για να κάνει rotation ο Παναθηναϊκός»

Ο Νίκος Αθανασίου έκανε τη σύνδεση των δύο επόμενων αγώνων του Παναθηναϊκού και μίλησε για την πρόθεση του Αλόνσο να προβεί σε αλλαγές στην 11άδα

Την ανάγκη να βρεθεί μια λύση ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και Γιώργο Βαγιαννίδη, με βάση την λογική, κατέγραψε στον «αέρα» του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Νίκος Αθανασίου.

«Το ότι έμεινε εκτός αποστολής με την ΑΕΚ ο Βαγιαννίδης ήταν έκπληξη, είχαμε πει ότι θα μάθουμε στα επόμενα ματς του Παναθηναϊκού το γιατί. Το ότι έμεινε ξανά εκτός είναι ξεκάθαρα αλληλένδετο με τις συζητήσεις για το συμβόλαιο. Εγώ νομίζω ότι πρέπει να πρυτανεύσει η λογική και οι δύο πλευρές να συμφωνήσουν, για να μην χάσει η ομάδα ξανά τα τελευταία χρόνια έναν παίκτη ελεύθερο. Χωρίς να λέω ότι δεν φταίει και ο Βαγιαννίδης, ειδικά μετά την πρώτη αποχώρηση από τον Παναθηναϊκό. Θα πρέπει και οι δύο πλευρές να βάλουν νερό στο κρασί τους, υπάρχει μια πρόταση στο τραπέζι, αλλά δεν βρισκόμαστε σε φάση διαπραγμάτευσης», είπε σχετικά.

Αναφερόμενος στο αυριανό ματς με την Μπόρατς, ο ρεπόρτερ του σταθμού το χαρακτήρισε ιδανική γέφυρα για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, επισημαίνοντας ότι το «τριφύλλι» πρέπει να πάρει το «τρίποντο» για να πάει με την καλύτερη δυνατή ψυχολογία στο πάρα πολύ κρίσιμο παιχνίδι της Κυριακής.

Σε επίπεδο 11άδας, ο Αθανασίου έκανε λόγο για τρεις έως πέντε αλλαγές μάξιμουμ, καταγράφοντας αυτούς που θεωρεί επικρατέστερους να ξεκινήσουν και σημειώνοντας ότι υπάρχει πλέον βάθος για να γίνει rotation από πλευράς Αλόνσο.

Ενώ έκανε και το σχόλιό του για την σημερινή κλήρωση των «πράσινων» στο Κύπελλο Ελλάδας Betsson.

Ακούστε το ηχητικό:

Πηγή: sport-fm.gr