Αθανασίου: «Δεν θα αφήσει τον Παναθηναϊκό να χαλαρώσει ο Γιοβάνοβιτς - Σημαντική η επιστροφή Τσέριν»

Ο Νίκος Αθανασίου στάθηκε στον bwinΣΠΟΡ FM στην επιστροφή του Άνταμ Τσέριν και τόνισε ότι ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς, ορθώς, κρατάει τον Παναθηναϊκό στην «τσίτα» ενόψει της ρεβάνς με Ντνίπρο

Ένα επιπλέον «όπλο» θα έχει στην διάθεσή του ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς και κατ’ επέκταση ο Παναθηναϊκός από εδώ και πέρα, μετά την επιστροφή του Άνταμ Τσέριν, όπως σχολίασε στον «αέρα» του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Νίκος Αθανασίου.

«Στα σημαντικά για τον Παναθηναϊκό η επιστροφή του Άνταμ Τσέριν, έβγαλε όλο το πρόγραμμα μετά από 25 ημέρες και δείχνει ότι είναι καλά. Ήταν μεγάλη απώλεια κι ας μην φάνηκε στο χορτάρι, νομίζω ότι είναι δεδομένη η είσοδός του στη λίστα για τα ευρωπαϊκά ματς. Έχει κάνει το μεγαλύτερο μέρος της δουλειάς, μετά το 3-1 του πρώτου ματς με τη Ντνίπρο, αλλά ο Παναθηναϊκός δεν πρέπει να χαλαρώσει ούτε δευτερόλεπτο. Δεν αφήνει και ο ίδιος ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς την ομάδα του να χαλαρώσει, όπως φάνηκε και από τις δηλώσεις του», είπε μεταξύ άλλων.

Ο ρεπόρτερ του σταθμού σημείωσε ότι οι 10 στους 11 που έπαιξαν στο Κόζιτσε έχουν το απόλυτο προβάδισμα για να είναι στην 11άδα των «πράσινων» και στη ρεβάνς με την ουκρανική ομάδα, με την μια αλλαγή να είναι ο Γεντβάι αντί του τραυματία Σένκεφελντ.

Ο Αθανασίου επισήμανε ότι μπορεί αύριο ή την Τρίτη να προκύψουν κάποιες λίγες επιστροφές εισιτηρίων από χορηγούς ή την ουκρανική ομάδα και θα υπάρξει σχετική ενημέρωση.

Ενώ επανέλαβε πως είναι θέμα ημερών το «τριφύλλι» να προχωρήσει στην απόκτηση ενός ακόμα κεντρικού αμυντικού και να πλαισιώσει την τετράδα των στόπερ με έναν επιπλέον εν δυνάμει «βασικό».

Ακούστε το ηχητικό:

Πηγή: sport-fm.gr