ΚΑΙΡΟΣ

Αθανασίου: «Απόλυτα θετικό το πρόσημο των διεθνών του Παναθηναϊκού - Ο Ιωαννίδης έφερε την μεγαλύτερη πρόταση... ever»

Ταμείο για τους Σλοβένους και τους Σέρβους παίκτες του Παναθηναϊκού που αγωνίστηκαν χθες (16/6) στο Euro 2024 και κατέγραψε το ρεκόρ του Φώτη Ιωαννίδη

Για πολύ καλές εμφανίσεις τόσο των Άντραζ Σπόραρ και Άνταμ Τσέριν, όσο και του Φίλιπ Μλαντένοβιτς έκανε λόγο μέσω του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Νίκος Αθανασίου, σε ό,τι αφορά στην παρουσία των διεθνών του Παναθηναϊκού στα γήπεδα της Γερμανίας, χθες (16/6).

«Το πρόσημο από τις εμφανίσεις των παικτών του Παναθηναϊκού ήταν απόλυτα θετικό, παρά το γεγονός ότι η Σλοβενία έμεινε στο 1-1 με την Δανία, έχοντας βασικούς Σπόραρ-Τσέριν, και οι Σέρβοι έχασαν από τους Άγγλους. Έκανε έκπληξη ότι δεν έπαιξε ο Μαξίμοβιτς, ίσως είχε να κάνει με έναν τραυματισμό του στο κεφάλι.

Ο Μλαντένοβιτς μπήκε αλλαγή, βοήθησε επιθετικά, ενώ ανασταλτικά δεν είχε προβλήματα. Δική μου ευχή είναι τόσο η Σερβία όσο και η Σλοβενία να αποκλειστούν και να έρθουν οι διεθνείς άμεσα στην προετοιμασία. Ο Τσέριν ήταν πολύ καλός σε ένα ακόμα παιχνίδι, τον Σπόραρ τον ένιωσε η αντίπαλη άμυνα, καθώς έπαιζε στο όριο του οφσάιντ και προσπαθούσαν να τον τροφοδοτήσουν. Ήταν μέσα σε τρεις μεγάλες ευκαιρίες, αλλά δεν έκανε καθόλου καλά τελειώματα», είπε σχετικά.

Ο ρεπόρτερ του σταθμού ανέφερε ότι σήμερα και αύριο θα γίνουν οι καθιερωμένες εξετάσεις ενώ την Τετάρτη (18/6) στις 19:00 η πρώτη προπόνηση των «πράσινων», με τους Έλληνες διεθνείς Κώτσιρα, Μπάλντοκ, Ιωαννίδη και Μπακασέτα να ενσωματώνονται στην προετοιμασία στις 25 Ιουνίου.

Παράλληλα, ο Αθανασίου επισήμανε ότι ο Ιωαννίδης έφερε την μεγαλύτερη πρόταση που έχει φέρει παίκτης του Παναθηναϊκού, ύψους 21,5 εκατομμυρίων ευρώ, με το «όχι» της ομάδας να επιβεβαιώνει όλα όσα έχουν επισημανθεί το τελευταίο διάστημα για τον 24χρονο σέντερ φορ.

Ενώ σε ό,τι αφορά στα μεταγραφικά σημείωσε πως το «τριφύλλι» θα κάνει ό,τι περνάει από το χέρι του για να κλείσει έναν αριστερό μπακ και να πάρει έναν εξτρέμ στο διάστημα που θα βρίσκεται στην Αυστρία.

Πηγή: sport-fm.gr