ΚΑΙΡΟΣ

Αταμάν: Συγχαρητήρια σε Ολυμπιακό για Ευρωλίγκα, Conference - Σκληρή μάχη ανάμεσα σε 2 από τους καλύτερους της Ευρώπης

Διαβάστε όλες τις δηλώσεις του προπονητή του Παναθηναϊκού AKTOR, Εργκίν Αταμάν, ενόψει των τελικών της Stoiximan Basket League με αντίπαλο τον Ολυμπιακό

Τις δικές τους δηλώσεις στην καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου, ενόψει των μεγάλων τελικών της Stoiximan Basket League, έκαναν οι αρχηγοί και οι προπονητές του Παναθηναϊκού ΑΚΤΟR και του Ολυμπιακού.

Για τους πρωταθλητές Ευρώπης, ο τεχνικός του «τριφυλλιού», Εργκίν Αταμάν, ξεκίνησε σε καλό κλίμα δίνοντας αρχικά τα συγχαρητήρια στην ποδοσφαιρική ομάδα του Ολυμπιακού για την κατάκτηση του Conference League.

Στη συνέχεια ο Τούρκος προπονητής αναφέρθηκε στις συγκλονιστικές φετινές αναμετρήσεις των δυο «αιωνίων» και ευχήθηκε όλοι να μιλούν για την να μιλούν για το άθλημα.

Τέλος ο Εργκίν Αταμάν, στάθηκε και στη διαχείριση που απαιτείται σε ματς τέτοιων συνθηκών, υπογραμμίζοντας ότι ο προπονητής του Ολυμπιακού, Γιώργος Μπαρτζώκας, έχει μεγαλύτερη ευχέρεια στο rotation.


Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Να δώσω συγχαρητήρια στον Ολυμπιακό για την πορεία του στην Ευρώπη και τα συγχαρητήρια σε όλους τους φιλάθλους του Ολυμπιακού για την κατάκτηση του Conference League. Για τα μεταξύ μας παιχνίδια, έχουμε παίξει 7 φορές μεταξύ μας έχουμε χάσει τα 4 αλλά έχουμε κερδίσει τα 3. Κάθε παιχνίδι είναι διαφορετικό. Σίγουρα οι ψηλοί παίζουν ρόλο, οι γκαρντ παίζουν ρόλο ειδικά στο σύστημα το δικό μου. Θα είναι ένας πολύ σκληρός τελικός. Θα είναι ντέρμπι όλα τα παιχνίδια. Ελπίζω όλοι μετά να μιλάνε για το μπάσκετ. Το πιο σημαντικό από όλα είναι το πως θα διαχειριστούν τα παιχνίδια οι παίκτες».

Για το τι μπορεί να αλλάξει η κόπωση: «Φυσικά δεν θα είναι εύκολο να έχουμε τις 2 καλύτερες ομάδες της Ευρώπης να παίζουν συνεχόμενα παιχνίδια. Είχα την εμπειρία στην Τουρκία. Ως προπονητής πρέπει να το διαχειριστώ σωστά. Ο Μπαρτζώκας έχει μεγαλύτερο rotation, ο Σλούκας έχει παίξει κατά μέσο όρο 34' οπότε θα πρέπει να κάνω προσαρμογές».

Πηγή: sport-fm.gr