Ατα(κ)μάν: Ο μετρ της επιθετικής φιλοσοφίας

Χωρίς καν να έχει ολοκληρωθει το σύνολο των επιστροφών των μεταγραφών του «Εξάστερου», ούτε καν ίδιος ο Αταμάν, η ομάδα του Παναθηναϊκου δείχνει να έχει «μπολιαστεί» με το επιθετικό φίλτρο του Τούρκου προπονητη του «τριφυλλιου»  

το πρώτο φιλικό επί ελληνικού εδάφους για το τουρνουά που διοργανώνει και φιλοξενεί το Περιστέρι πήραμε μια μικρή γεύση για το τι πρόκειται να ακολουθήσει. Οι παίκτες που παίζουν στις θέσεις των guard, μηδενός εξαιρουμένου, παίζουν καταπληκτικά το pick and roll και είναι εξαιρετικοί shooter, τόσο μετά από δικιά τους δημιουργία όσο και σε catch and shoot καταστάσεις.

Ο Παναθηναϊκός θα δουλέψει πάρα πολύ στο spacing έτσι ώστε να δημιουργούνται χώροι στους χειριστές για να δημιουργήσουν όσο και στους εκτελεστές για να εκτελέσουν. Αρκετές μονάδες από το σύνολο του προπονητή μπορούν να βάλουν την μπάλα κάτω στο παρκέ, να κόψουν στην πλάτη της άμυνας, να σουτάρουν καλά έξω από τα 6.75 και γενικά να ακολουθήσουν ένα πλάνο που επικεντρώνεται στο high pick and roll με spacing και σε πολλή ελευθερία στους combo guards του. 

Διαβάστε περισσότερα στο paopantou.gr

Πηγή: paopantou.gr