Ανατροπή κι ημιτελικά για Σάκκαρη

Μετά από σπουδαία εμφάνιση και ανατροπή, η Μαρία Σάκκαρη νίκησε 2-1 σετ την Ιρίνα Μπέγκου και προκρίθηκε στα ημιτελικά του τουρνουά τένις της Μαδρίτης.

Μετά από ένα σχεδόν τρίωρο «θρίλερ», η Μαρία Σάκκαρη επικράτησε 2-1 σετ με ανατροπή (5-7, 6-4, 6-2) της Ρουμάνας Ιρίνα Μπέγκου για τα προημιτελικά του τουρνουά τένις της Μαδρίτης και προκρίθηκε στα ημιτελικά της διοργάνωσης, όπου θα αντιμετωπίσει την Αρίνα Σαμπαλένκα την ερχόμενη Πέμπτη.

Η 27χρονη Ελληνίδα σταρ «γύρισε» το πρώτο σετ και, στη συνέχεια, επέβαλε τον ρυθμό της κι έφτασε στην επικράτηση, παίρνοντας το "εισιτήριο" για τον τέταρτο φετινό ημιτελικό της και πρώτο σττην καριέρα της στην ισπανική πρωτεύουσα.

Η Σάκκαρη ήταν πνευματικά πολύ δυνατή και κατάφερε να νικήσει τη Ρουμάνα άσο.

Στο πρώτο σετ, η 27χρονη δυσκολεύτηκε να ελέγξει τις ψηλές μπάλες της Μπέγκου κι έκανε ρεκόρ αβίαστων λαθών. Έτσι, άλλαξε τακτική, έκανε καλύτερα χτυπήματα από την αντίπαλό της κι έφτασε στη νίκη στα δύο επόμενα σετ, κυριαρχώντας σε όλους τους τομείς.

Όσον αφορά τη Λευκορωσίδα, προηγείται 5-3 στις μεταξύ τους κόντρες στο παρελθόν.

Η Σάκκαρη έχει παίξει συνολικά σε τρεις ημιτελικούς φέτος σε Λινζ, Ντόχα, Indian Wells, αλλά δεν έχει καταφέρει να φτάσει σε έναν τελικό, ενώ στους προημιτελικούς έχει το απόλυτο σε τέσσερα ματς.

Πηγή: sport-fm.gr