ΚΑΙΡΟΣ

Ανακοίνωσε την επέκταση του συμβολαίου του Μπράντον Τόμας ο ΠΑΟΚ

Έτσι, θα παραμείνει κάτοικος Θεσσαλονίκης για 1+1 χρόνο και θα είναι ο ένας εκ των δύο ποδοσφαιριστών στην αιχμή του δόρατος για τον «δικέφαλο του Βορρά».

Την ανανέωση της συνεργασίας του με τον Μπράντον Τόμας ανακοίνωσε ο ΠΑΟΚ! Ο Ισπανός επιθετικός πραγματοποίησε μία μεστή σεζόν με τα «ασπρόμαυρα» και αναδείχθηκε ο πρώτος σκόρερ της ομάδας, πετυχαίνοντας 12 τέρματα σε 37 εμφανίσεις.

Έτσι, θα παραμείνει κάτοικος Θεσσαλονίκης για 1+1 χρόνο και θα είναι ο ένας εκ των δύο ποδοσφαιριστών στην αιχμή του δόρατος για τον «δικέφαλο του Βορρά».

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ:

«Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας της με τον Μπράντον Τόμας για τα επόμενα 1+1 χρόνια.

Ήρθε το περασμένο καλοκαίρι κι αθόρυβα κατάφερε να αναδειχθεί πρώτος σκόρερ της ομάδας γαι τη σεζόν 2022-23.

Αγωνίστηκε σε 37 παιχνίδια και βρήκε 12 φορές τον δρόμο προς τα αντίπαλα δίχτυα, ενώ προσέφερε πολλά με την ενέργεια και το πάθος του.

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ κι ο Ισπανός ήρθαν σε συμφωνία για ανανέωση της συνεργασίας του και ο Μπράντον θα παραμείνει κάτοικος Θεσσαλονίκης».

«Αρέσει στον ΠΑΟΚ η περίπτωση του Αντρέι Λούνεφ»

Στο στόχαστρο του ΠΑΟΚ βρίσκεται ο Αντρέι Λούνεφ, σύμφωνα με δημοσιογράφο από τη Ρωσία!

Συγκεκριμένα, ο Ιβάν Καρπόφ ανέφερε ότι ο 32χρονος τερματοφύλακας αρέσει στους «ασπρόμαυρους», χωρίς, όμως, να επιβεβαιώνεται κάτι μέχρι στιγμής από την πλευρά της ομάδας του Ραζβάν Λουτσέσκου.

Ο 32χρονος πέρασε την καλύτερη περίοδο της καριέρας του στη Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης όπου αγωνίστηκε σε 118 παιχνίδια και το καλοκαίρι του 2021 πήρε μεταγραφή στην Bundesliga για λογαριασμό της Μπάγερν Λεβερκούζεν.

Στη Γερμανία δεν κατάφερε να προσαρμοστεί και να χωρέσει στο rotation, μετρώντας μόλις τρεις συμμετοχές και τις επόμενες ημέρες ολοκληρώνεται το συμβόλαιό του, όπου θα μείνει ελεύθερος για να αναζητήσει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

Να σημειωθεί ότι υπήρξε συμπαίκτης στη Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης με τον Μαγκομέντ Οζντόεφ, που είναι κοντά σε συμφωνία με τους «ασπρόμαυρους».

Πηγή: sport-fm.gr
TAGS: ΠΑΟΚ