ΚΑΙΡΟΣ

Χαμός με τον Αλβάρο Μοράτα στη Μίλαν: Αγόρασε κρυφά σπίτι στην Κορμπέτα και ο δήμαρχος τον «κάρφωσε»

Ο Ισπανός ποδοσφαιριστής κατηγόρησε τον δήμαρχο ότι με την αποκάλυψη της άφιξής του στην πόλη ότι εξέθεσε την ιδιωτική του ζωή - Ο διάσημος ποδοσφαιριστής μετακόμισε σε άλλη τοποθεσία

Ο αστέρας του ποδοσφαίρου Αλβάρο Μοράτα αναγκάστηκε να μετακομίσει από την Κορμπέτα λόγω ανησυχιών για την ασφάλειά του, αφού ο δήμαρχος της πόλης αποκάλυψε ότι ο ποδοσφαιριστής είχε αγοράσει σπίτι και έμενε πλέον εκεί.

Ο Ισπανός ποδοσφαιριστής αγόρασε το σπίτι προκειμένου να ζήσει μια ειρηνική ζωή στα περίχωρα του Μιλάνου, αλλά ο δήμαρχος με ανάρτηση στα κοινωνικά δίκτυα αποκάλυψε την άφιξή του.

Ο Μοράτα, ο οποίος ήταν αρχηγός της Ισπανίας κατά την  κατάκτηση του Euro 2024, εντάχθηκε στη AC Milan τον Ιούλιο και πρόσφατα αγόρασε ένα σπίτι στην Κορμπέτα - μια πόλη στα περίχωρα της βόρειας ιταλικής πόλης.

Ο δήμαρχος της πόλης, Μάρκο Μπαλαρίνι, ενθουσιασμένος από την άφιξη του 31χρονου, καλωσόρισε τον Μοράτα με μια ανάρτησή του στο Instagram.

«Όχι, δεν είναι πρωταπριλιά. Ο πρωταθλητής Αλβάρο Μοράτα είναι ο νέος μας κάτοικος στην Κορμπέτα», έγραψε ο Μπαλαρίνι την Πέμπτη».

Ωστόσο, ο Μοράτα δεν ήταν καθόλου ευχαριστημένος με τη δημοσίευση και κατηγόρησε τον Μπαλαρίνι για «παραβίαση της ιδιωτικής του ζωής», προτού πει στους ακολούθους του ότι ήδη αναζητούσε ένα νέο σπίτι.

«Ευτυχώς, δεν είμαι κάτοχος κάποιας πολύτιμης περιουσίας. Ο μόνος μου θησαυρός είναι τα παιδιά μου, των οποίων την ασφάλεια έχετε θέσει σε κίνδυνο», έγραψε ο Μοράτα, σύμφωνα με το Reuters.

«Νόμιζα ότι ο δήμος της Κορμπέτα θα μπορούσε να μου εγγυηθεί ένα ορισμένο επίπεδο προστασίας της ιδιωτικής μου ζωής, αλλά αντιθέτως αναγκάζομαι να μετακομίσω αμέσως σπίτι λόγω της αδυναμίας σας να προστατέψετε τους πολίτες σας».

Ο Μοράτα έχει παίξει σε πολλές κορυφαίες ομάδες κατά τη διάρκεια της καριέρας του, όπως η Ρεάλ Μαδρίτης, η Γιουβέντους και η Τσέλσι. Έχει σκοράρει δύο φορές στις έξι εμφανίσεις του με τους Ροσονέρι μέχρι στιγμής.
 

Πηγή: skai.gr