Κλείσιμο

Κετσετζόγλου: «Πολύ προχωρημένες οι επαφές για Πινέδα, απάντηση από μέρα σε μέρα για στόπερ»

Ο Κώστας Κετσετζόγλου μετέφερε μέσω του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ότι οι διαπραγματεύσεις της ΑΕΚ για την απόκτηση του Πινέδα από τη Θέλτα είναι σε προχωρημένο στάδιο. Τι ανέφερε για τα υπόλοιπα μεταγραφικά.

Τις πληροφορίες του για την υπόθεση Πινέδα, με αφορμή τη σωρεία δημοσιευμάτων στο Μεξικό, μετέφερε ο Κώστας Κετσετζόγλου στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.
«Οι επαφές είναι πολύ προχωρημένες. Οι Μεξικάνοι και πέρυσι είχαν πέσει μέσα στο θέμα του Πινέδα, είναι σοβαρός αυτός ο δημοσιογράφος που το γράφει», τόνισε αρχικά στους Βάιο Τσούτσικα και Τάσο Νικολογιάννη ο ρεπόρτερ της Ένωσης και πρόσθεσε: «Οι διαπραγματεύσεις τρέχουν εδώ και καιρό και έχουν φτάσει σε προχωρημένο σημείο. Περιμένουμε να δούμε, υπάρχει μία αισιοδοξία. Η ΑΕΚ έχει αποφασίσει να δώσει χρήματα που πάνω κάτω απαιτούνται για να τον αποκτήσει. Περιμένουμε το αποτέλεσμα. Έχει έρθει νέος προπονητής στη Θέλτα, δεν ξέρω αν θα αλλάξει κάτι σε ό,τι αφορά τη σχέση του παίκτη. Είχε ειπωθεί από τη Θέλτα ότι ο τεχνικός της διευθυντής είχε πάρει εντολή να τον πουλήσει. Ο Πινέδα είναι πρώτος στόχος της ΑΕΚ για αυτό το καλοκαίρι».
Στη συνέχεια αναφέρθηκε στις υπόλοιπες μεταγραφικές εκκρεμότητες. Για τον στόπερ τόνισε «η ΑΕΚ περιμένει απάντηση από συγκεκριμένο παίκτη και την ομάδα, περιμένουμε από μέρα σε μέρα αν θα κλείσει ή αν θα πάει σε εναλλακτική λύση». Υπενθυμίζεται ότι δεδομένα στη λίστα είναι δεδομένα οι Αραούχο και Μάε.
Για τον ακραίο τόνισε ότι παραμένει ανοιχτό το ενδεχόμενο παραμονής του Νόρντιν Άμραμπατ, ενώ «δεν υπάρχει κάτι με Βέρντε».

Πηγή: sport-fm.gr
TAGS: ΑΕΚ