TV Azteca: «Ενδιαφέρον της ΑΕΚ για Πολ Μπεγιόν και Χοάν Βάσκες»

Η ΑΕΚ έχει βάλει στο στόχαστρο τους Πολ Μπεγιόν και Χοάν Βάσκες, σύμφωνα με όσα αναφέρει μεξικανικό δημοσίευμα

Το μεξικανικό στοιχείο θέλει να ενισχύσει η ΑΕΚ, μετά την επικείμενη απόκτηση του Ροδόλφο Πισάρο, σύμφωνα με Μέσο της χώρας της Κεντρικής Αμερικής.

Όπως αναφέρει το «TV Azteca», οι «κιτρινόμαυροι» έχουν στη λίστα τους δύο ποδοσφαιριστές που παίζουν στο τοπικό πρωτάθλημα. Πρόκειται για τους Πολ Μπεγιόν και Χοάν Βάσκες. Αμφότεροι αγωνίζονται στο κέντρο της άμυνας και είναι αριστεροπόδαροι.

Ο Μπεγιόν αγωνίζεται στην πατρίδα του με τη φανέλα της Λεόν, η οποία κατέκτησε το CONCACAF Champions League, ενώ ο 26χρονος στόπερ προέρχεται από μία γεμάτη σεζόν, μετρώντας 31 συμμετοχές με δύο γκολ. Μάλιστα, δεν υπολογίζεται για τη φετινή αγωνιστική περίοδο, ενώ είναι και κοινοτικός, καθώς διαθέτει και γαλλικό διαβατήριο.

Από την άλλη, ο Βάσκες ανήκει στην Τζένοα, ενώ την περσινή σεζόν αγωνίστηκε ως δανεικός στην Κρεμονέζε, μετρώντας 25 εμφανίσεις με ένα γκολ. Ο 25χρονος κεντρικός αμυντικός, πάντως, δεν είναι κοινοτικός, κάτι που θα μπορούσε να δημιουργήσει πρόβλημα στην «Ένωση», μιας και ο κανονισμός προβλέπει μέχρι πέντε μη κοινοτικούς στην αποστολή.

Πηγή: sport-fm.gr