ΚΑΙΡΟΣ

4x Προσφορά* Γνωριμίας: H πιο καλοκαιρινή προσφορά* παίζει στην bwin!

Η bwin ξέρει πώς να κάνει πιο… δροσερό το καλοκαίρι σου και σε υποδέχεται με μία εκπληκτική Προσφορά* Γνωριμίας με τέσσερα δώρα!

Παίζει Προσφορά* Γνωριμίας με σούπερ δώρα*; Παίζει στην bwin! Και φέτος το καλοκαίρι το παιχνίδι ξεκινά στην κορυφαία στοιχηματική πλατφόρμα και μάλιστα με τέσσερα δώρα*. Ο πιο δροσιστικός… προορισμός είναι η πλατφόρμα της bwin, που ανανεώθηκε και σε περιμένει για μοναδικές στιγμές διασκέδασης. 

Τέσσερα δώρα* στη νέα εκπληκτική προσφορά* γνωριμίας της bwin!

Στην bwin απολαμβάνεις αμέτρητα πρωταθλήματα με Ενισχυμένες Αποδόσεις κάθε μέρα, χιλιάδες ειδικά, νέες αγορές και άπαιχτο live στοίχημα. Την ίδια ώρα κορυφαίες λειτουργίες έρχονται ν’ απογειώσουν τη διασκέδαση σου. Με την Πρώιμη Πληρωμή* πας… ταμείο στο 2+. Το Build A Bet* κάνει το παιχνίδι σου ακόμα πιο εύκολο, καθώς μπορείς να συνδυάσεις πολλές αγορές σ’ ένα  στοίχημα! Παράλληλα δεν χάνεις λεπτό από τις κορυφαίες διοργανώσεις, χάρη στο ατέλειωτο Live Streaming*. Κάθε γκολ, καλάθι και πόντος παίζουν στο κινητό, το λάπτοπ, το τάμπλετ και τον υπολογιστή σου.

bwin - Σε υποδεχόμαστε με τετραπλή προσφορά* και μοναδικά έπαθλα*!

Την ίδια ώρα οι λάτρεις του Live Casino απολαμβάνουν νέα παιχνίδια, αποκλειστικότητες και μία διαρκώς αυξανόμενη γκάμα παιχνιδιών. Στην bwin σε περιμένουν Έλληνες ντίλερ σε live τραπέζια blackjack και ρουλέτας, κορυφαία Live Game Shows, τουρνουά Poker και χιλιάδες επιλογές παιχνιδιών. 

bwin - Προσφορά* γνωριμίας summer edition με 4 δώρα!

Το καλοκαίρι ο κορυφαίος προορισμός για μοναδικές στιγμές διασκέδασης είναι ένας. Η bwin με την μοναδική τετραπλή Προσφορά*Γνωριμίας! 

*ΙΣΧΥΟΥΝ ΟΡΟΙ & ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ 
21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ| ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
 

Πηγή: skai.gr