Βίντεο Μητσοτάκη στο TikTok για το πρωτάθλημα στον ΠΑΟΚ: Τρία στα τρία οι προβλέψεις μου!

«Και επειδή ξέρω πότε πρέπει να σταματάω και να μην προκαλώ την τύχη μου, δεν κάνω καμία άλλη πρόβλεψη», αναφέρει, μεταξύ άλλων ο πρωθυπουργός  

Μέσα στις προβλέψεις του έπεσε ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, για το μπάσκετ και το ποδόσφαιρο όπως αναφέρει με ένα χιουμοριστικό βίντεο που ανήρτησε στο TikTok μετά την κατάκτηση του πρωταθλήματος από τον ΠΑΟΚ.

Στο νέο βίντεο, ο Κυριάκος Μητσοτάκης περιλαμβάνει και την πρόβλεψη που είχε κάνει πριν λίγες ημέρες ότι ο δικέφαλος του βορρά θα κατακτήσει το πρωτάθλημα.

@kyriakosmitsotakis_ Replying to @Ζιάρ Σ. ♬ original sound - Kyriakos Mitsotakis

«Τρία στα τρία οι προβλέψεις μου» λέει ο Κυριάκος Μητσοτάκης ο οποίος αναφέρεται και στα «δύσκολα μέτρα» που έλαβε η κυβέρνηση για την αντιμετώπιση της οπαδικής βίας τα οποία όπως υπογραμμίζει «φαίνεται να αποδίδουν».

«Πρέπει να γίνουμε Ευρώπη και στο ποδόσφαιρο, ώστε να μπορούν να πηγαίνουν στα γήπεδα οικογένειες με παιδιά και να μην αισθάνονται ανά πάσα στιγμή ότι μπορεί να κινδυνεύει η σωματική τους ακεραιότητα» σημειώνει ο πρωθυπουργός.

Καταλήγοντας ο Κυριάκος Μητσοτάκης αναφέρει: «Επειδή ξέρω πότε πρέπει να σταματάω και να μην προκαλώ την τύχη μου, δεν κάνω καμία άλλη πρόβλεψη»!

Πηγή: skai.gr