ΚΑΙΡΟΣ

Βενιζέλος για Τσίπρα: Απροκάλυπτη και αγοραία πρόσκληση αποστασίας

«Απροκάλυπτη και αγοραία πρόσκληση αποστασίας», «πολιτικό τυχοδιωκτισμό» και «πολιτική αλητεία» προσάπτει με σκληρότατη δήλωσή του στα Νέα ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελος Βενιζέλος στον ομόλογό του του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξη Τσίπρα με αφορμή το «προσκλητήριο» που απηύθυνε ο δεύτερος σε βουλευτές του συγκυβερνώντος κόμματος σε συνέντευξή του στην Αυγή.

«Ιδιαίτερα στο ΠΑΣΟΚ είναι λογικό να υπάρχουν διαφοροποιήσεις. Οι βουλευτές καλούνται όχι μόνο να είναι μνημονιακοί, αλλά και δεκανίκια της πιο ακραίας δεξιάς κυβέρνησης που γνώρισε ο τόπος», σημειώνει ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

«Πάπα της πολιτικής» χαρακτήρισε δηκτικά στον ΣΚΑΪ και την Πρώτη Γραμμή τον Αλέξη Τσίπρα ο εκπρόσωπος Τύπου του ΠΑΣΟΚ Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος.

«Η κ. Τζάκρη είναι πολύ περισσότερα χρόνια από μένα βουλευτής. Ήταν υφυπουργός της κυβέρνησης Παπανδρέου υπέγραψε όλα τα μνημόνια. Ο κ. Τσίπρας είναι ‘Παπάς της πολιτικής’ δίνει άφεση αμαρτιών και ορίζει ποιος είναι ο νέος αριστερός και ποιος όχι» δήλωσε χαρακτηριστικά.

«Όταν ένας βουλευτής δεν αντέχει, αφήνει την έδρα του και πάει σε ένα άλλο κόμμα αυτό θα ήταν πολύ έντιμο. Αλλιώς παίζεις παιχνίδια με την αστάθεια της χώρας» πρόσθεσε ο κ. Κωνσταντινόπουλος.

«Δεν συνεργαζόμαστε
με όποιους δεν έχουν σταθερή αντιμνημονιακή πορεία δήλωσε από την πλευρά του στο σταθμό μας ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρης Τσουκαλάς, χωρίς όμως να κάνει σχόλιο για το ενδεχόμενο μεταπήδησης της Θεοδώρας Τζάκρη στο κόμμα του.

Όλη η δήλωση Βενιζέλου:



Πηγή: Newsdesk ΣΚΑΪ