ΚΑΙΡΟΣ

ΣΥΡΙΖΑ: Ο Μητσοτάκης, για μία ακόμη φορά, κρύφτηκε πίσω από τις «δύσκολες συνθήκες

«Αλήθεια, η κυβέρνηση Μητσοτάκη δεν γνώριζε εδώ και πέντε χρόνια πως οι συνθήκες είναι δύσκολες;», αναφέρεται στην ανακοίνωση του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης

Επίθεση στον Κυριάκο Μητσοτάκη με αφορμή την εξέλιξη της φωτιάς στο βορειοανατολική Αττική, εξαπέλυσε με ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ, σχολιάζοντας τη διυπουργική σύσκεψη.

Πιο αναλυτικά η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ

«Το θράσος και η ανευθυνότητα του κ. Μητσοτάκη δεν έχει προηγούμενο. Λίγες ώρες αφότου η καταστροφική πυρκαγιά έκαψε ακόμη και περιοχές εντός του αστικού ιστού της Αττικής, ο κ. Μητσοτάκης για μια ακόμα φορά κρύφτηκε πίσω από τις «δύσκολες συνθήκες», ενώ έφτασε στο σημείο να ισχυριστεί ότι «προσπαθούμε κάθε χρόνο να γίνουμε καλύτεροι»!
 
Αλήθεια, η κυβέρνηση Μητσοτάκη δεν γνώριζε εδώ και πέντε χρόνια πως οι συνθήκες είναι δύσκολες; Έπρεπε να φτάσουμε στα μέσα του Αυγούστου και να καούν 100.000 στρέμματα αλλά και δεκάδες σπίτια κι επιχειρήσεις εντός της Αττικής για να το αντιληφθεί;
 
Δυστυχώς για τον ελληνικό λαό, η φράση που περιγράφει με απόλυτη ακρίβεια τα πεπραγμένα της κυβέρνησης Μητσοτάκη είναι η εξής: κάθε χρόνο και χειρότερα, σε όλους τους τομείς. Κάθε μέρα και πιο επικίνδυνοι. Για τη Δημοκρατία, το κράτος δικαίου, την οικονομία, την ασφάλεια, το περιβάλλον, τις ίδιες μας τις ζωές».

Πηγή: skai.gr