ΚΑΙΡΟΣ

Ψήφισε ο Στέφανος Κασσελάκης: Από αύριο προχωράμε μαζί - Οι χιλιάδες κόσμου εγγυητές της ενότητας του ΣΥΡΙΖΑ

Τον Στέφανο Κασσελάκη υποδέχθηκαν στο εκλογικό κέντρο μέλη του ΣΥΡΙΖΑ, με τον ίδιο να είναι ιδιαίτερα χαμογελαστός και ευδιάθετος

Στο εκλογικό κέντρο στην πλατεία της Νέας Σμύρνης ψήφισε γύρω στις 12.30 το μεσημέρι ο υποψήφιος για την ηγεσία του κόμματος, Στέφανος Κασσελάκης.

Έξω από το εκλογικό κέντρο ήταν συγκεντρωμένα δεκάδες μέλη του ΣΥΡΙΖΑ περιμένοντας τον Στέφανο Κασσελάκη, ο οποίος συνομίλησε εγκάρδια με κάποια από αυτά. 

Αμέσως μετά, ο κ. Κασσελάκης δήλωσς: «Ευχαριστώ τον κόσμο που έχει ψηφίσει μέχρι στιγμής. Έχουμε ακόμα χρόνο, το πρωί η κάλπη ήταν άδεια και όλα κρίνονται σήμερα.  

Οι χιλιάδες κόσμου είναι ο εγγυητής της ενότητας του ΣΥΡΙΖΑ. Οι χιλιάδες κόσμου είναι ο εγγυητής της σύγχρονης κυβερνώσας Αριστεράς που έχει ανάγκη η Ελλάδα. Όλοι εμείς στην πρώτη γραμμή, οφείλουμε να τους ακούσουμε. Ευχαριστώ από καρδιάς. Από αύριο προχωράμε μαζί». 

Τέλος, ζήτησε από τους δημοσιογράφους να του επιτρέψουν να αποχωρήσει καθώς όπως είπε ο ίδιος ήθελε να πάει στο αεροδρόμιο για να παραλάβει τη μητέρα του που γυρίζει από Αμερική. 


 

Πηγή: skai.gr