Παπαδόπουλος κατά ΣΥΡΙΖΑ: Άθλια πρακτική να ψαρεύουν στα θολά νερά της ΧΑ

Μύδρους κατά του ΣΥΡΙΖΑ εξαπέλυσε μέσω του ΣΚΑΪ ο Ανδρέας Παπαδόπουλος για το άνοιγμα που κάνουν στελέχη του στους ψηφοφόρους της Χρυσής Αυγής κάνοντας λόγο για άθλια πρακτική.

«Είναι αδιανόητο να μιλάμε για παραπλανημένους και να ψαρεύουμε στα θολά νερά της ΧΑ, την ίδια τακτική είχε και το 2012 ο ΣΥΡΙΖΑ μπας και πάρει ψηφαλάκια, άθλια πρακτική πραγματικά» ανέφερε χαρακτηριστικά ο υποψήφιος ευρωβουλευτής της ΔΗΜΑΡ στον Άρη Πορτοσάλτε.

Για τις αυτοδιοικητικές εκλογές ο κ. Παπαδόπουλος κάλεσε τους πολίτες να ψηφίσουν τους καλύτερους υποψηφίους χωρίς κανένα άλλο κριτήριο.

Όσον αφορά τις ευρωεκλογές δήλωσε ότι στόχος είναι να εκλεγεί πρόεδρος της Κομισιόν ο υποψήφιος των Σοσιαλιστών Μάρτιν Σουλτς. «Σημασία να υπάρχει ένα κόμμα όπως το δικό μας στην Ευρωβουλή που θα προσθέσει ευρωβουλευτές, γιατί η αναμέτρηση με τον υποψήφιο του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κομμάτος Ζαν Κλοντ Γιουνκέρ είναι οριακή».

«Δεν πιστεύω ότι οι άνθρωποι που ψήφισαν Χρυσή Αυγή στην πλειονότητά τους είναι νεοναζί», δήλωσε την Τετάρτη ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσιπρας σε συνέντευξη που παραχώρησε στα Νέα του ΣΚΑΪ και τη Σία Κοσιώνη, ξεκαθαρίζοντας ωστόσο πως με την ηγεσία της ΧΑ «εμείς έχουμε μετωπική σύγκρουση».

Αναφερόμενος στους ψηφοφόρους της Χρυσής Αυγής, τόνισε πως «προφανώς και έχουν ευθύνη αλλά και εμείς έχουμε ευθύνη να τους ξανακερδίσουμε».

Σημείωσε πως οι πολίτες που ψήφισαν ΧΑ δεν πρέπει να γίνουν «βορά στα επικοινωνιακά παιχνίδια της παραπλάνησης, πως η Χρυσή Αυγή είναι δήθεν μία αντισυστημική δύναμη. Δεν είναι αντισυστημική, αν ήταν δεν θα διαπραγματευόταν με τον κ. Μπαλτάκο».

«Τα φλερτ με τους ψηφοφόρους της ακροδεξιάς συσπειρώνουν τη βάση της Χρυσής Αυγής». Δεν μπορεί μια νεοναζιστική οργάνωση να γίνεται ρυθμιστής της δημοκρατίας μας» σχολίασε από την πλευρά της στον ΣΚΑΪ και την Πρώτη Γραμμή η υποψήφια ευρωβουλευτής της Ελιάς Κατερίνα Μπατζελή.
Πηγή: Νewsdesk ΣΚΑΪ