Οικονόμου για επίθεση στο σπίτι του Παπαθανάση: Aυταπατώνται όσοι νομίζουν ότι θα μας τρομοκρατήσουν

«Κανείς δεν τους φοβάται, η δημοκρατία δεν τρομοκρατείται», ανέφερε χθες σε ανάρτησή του ο Αναπληρωτής Υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων Νίκος Παπαθανάσης

«Οι τραμπούκοι του «Ρουβικώνα» επιτέθηκαν το βράδυ στην οικία του Αναπληρωτή Υπουργού Ανάπτυξης και Επενδύσεων Νίκου Παπαθανάση, προσπαθώντας να εκφοβίσουν τον ίδιο και την οικογένειά του», ανέφερε σε δήλωσή του ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Γιάννης Οικονόμου.

«Καταδικάζουμε απερίφραστα αυτή την ενέργεια, η οποία προσβάλλει τις αρχές της δημοκρατίας μας, και περιμένουμε από όλες τις πολιτικές δυνάμεις να κάνουν το ίδιο. Όσοι νομίζουν ότι με τέτοιες πράξεις σε βάρος στελεχών της Κυβέρνησης θα μας τρομοκρατήσουν αυταπατώνται», τόνισε ο ίδιος.

«Σε συνέχεια της αήθους επίθεσης λασπολογίας του εργαλείου δολοφονίας χαρακτήρα "Documento" και του κ. @KostasVaxevanis , την σκυτάλη πήραν απόψε μέλη του Ρουβίκωνα, επιχειρώντας να εκφοβίσουν εμένα και την οικογένειά μου. Κανείς δεν τους φοβάται, η δημοκρατία δεν τρομοκρατείται», τόνισε χθες σε ανάρτησή του ο Αναπληρωτής Υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων Νίκος Παπαθανάσης.

Πηγή: skai.gr