ΚΑΙΡΟΣ

Μαρινάκης σε Τζανακόπουλο: Θα διαβείτε τον δρόμο της Δικαιοσύνης

Με μία εκτενή ανακοίνωση απαντά ο Βαγγέλης Μαρινάκης στις αιτιάσεις του Δημήτρη Τζανακόπουλου περί απειλητικού τηλεφωνήματος.

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης κάνει λόγο για προσωποποιημένη επίθεση εναντίον του με στόχο να εμπεδωθεί στην κοινή γνώμη η άποψη ότι ο ίδιος χρηματοδοτεί, με αμφιλεγόμενης προέλευσης χρήματα τη Νέα Δημοκρατία και με αυτή τη σκοτεινή ατζέντα η κυβέρνηση να πάει σε εκλογές, όπως αναφέρει χαρακτηριστικά.

Δηλώνει κατηγορηματικά ότι δεν έχει καμία σχέση με τον Κυριάκο Μητσοτάκη και τη ΝΔ και σημειώνει ότι έχει βοηθήσει την κυβέρνηση Τσίπρα, έχοντας συναντηθεί πολλές φορές μαζί του στο Μέγαρο Μαξίμου.

Παραδέχεται δε, ότι πραγματοποίησε το επίμαχο τηλεφώνημα του Σαββάτου, προκειμένου να ζητήσει ό,τι ήταν αναγκαίο, «προς άσκηση του θεμελιώδους δικαιώματος υπεράσπισης της τιμής και της υπόληψής μου και προστασίας της αξίας μου ως ανθρώπου, όπως αρμόζει σε κράτος δικαίου, το οποίο δυστυχώς επιχειρείτε να καταλύσετε».

Προειδοποιεί τέλος τον κ. Τζανακόπουλο ότι θα υποχρεωθεί να διαβεί τον δρόμο της δικαιοσύνης «προς αποκατάσταση της νομιμότητας τόσο στην Ελλάδα όσο και στο ευρωπαϊκό δικαστήριο των ανθρωπίνων δικαιωμάτων»

Ολόκληρη η ανακοίνωση – απάντηση Μαρινάκη στον Τζανακόπουλο:












Πηγή: skai.gr