Live οι ομιλίες των έξι υποψηφίων για την ηγεσία του ΠΑΣΟΚ

Η Νάντια Γιαννακοπούλου στο βήμα. Προηγήθηκαν Νίκος Ανδρουλάκης και Παύλος Γερουλάνος - Ζωντανά η συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής 

Τις θέσεις τους για την επόμενη μέρα στο ΠΑΣΟΚ παρουσιάζουν αυτή την ώρα οι έξι υποψήφιοι αρχηγοί του ΠΑΣΟΚ, στην αίθουσα «Μελίνα Μερκούρη» στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας.

Νίκος Ανδρουλάκης, Παύλος Γερουλάνος, Νάντια Γιαννακοπούλου, Άννα Διαμαντοπούλου, Χάρης Δούκας και Μιχάλης Κατρίνης ξεδιπλώνουν το πλάνο τους για όλα τα μείζονα θέματα εν οψει του πρώτου και δεύτερου γύρου, στις 6 και στις 13 Οκτωβρίου των εσωκομματικών εκλογών.

«Το ΠΑΣΟΚ επέστρεψε και είναι έτοιμο να αναλάβει τις ευθύνες του. Οι πολίτες ζητούν πειστικές λύσεις εδώ και τώρα. Ήρθε η ώρα να αλλάξει σελίδα η χώρα και να αποκτήσουν οι πολίτες ξανά προοπτική και ελπίδα. Να είστε βέβαιοι ότι το ΠΑΣΟΚ, ως η επόμενη προοδευτική κυβέρνηση του τόπου, θα αγωνιστεί για μια νέα δημιουργική πορεία» ανέφερε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Νίκος Ανδρουλάκης, ξεκινώντας πρώτος από τους υποψήφιους για την προεδρία του κόμματος, την ομιλία του στη διευρυμένη συνεδρίαση της Κεντρικής Πολιτικής Επιτροπής, στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας, τρεις εβδομάδες πριν τις εσωκομματικές εκλογές. 

Διαβάστε ΕΔΩ την ομιλία Ανδρουλάκη

Δεύτερος κατά σειρά ομιλητής στο βήμα της συνεδρίασης της Κεντρικής Επιτροπής του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής, στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας, ήταν ο Παύλος Γερουλάνος ο οποίος, μεταξύ άλλων, κατέστησε σαφές ότι «τώρα, είναι η ώρα. Τώρα είναι η ώρα για την "αναγέννηση" του ΠΑΣΟΚ. Δεν θα μας συγχωρεθεί αν δεν ανταποκριθούμε στην απαίτηση της κοινωνίας».

Διαβάστε την ομιλία Γερουλάνου ΕΔΩ

Πηγή: skai.gr
TAGS: ΠΑΣΟΚ