Εκλογές στη Γερμανία - Στα κάλπες 59.2 εκατ. πολίτες

Εκλογές στη Γερμανία: Πρώτοι οι Χριστιανοδημοκράτες, αλλά κάτω από το «κατώφλι» του 30% - Όλες οι εξελίξεις

O «καγκελάριος εν αναμονή» Φρίντριχ Μερτς χρειάζεται τουλάχιστον το 30% των ψήφων. Ή ακόμα καλύτερα, 30% συν κάτι. Και αυτό, για δύο πολύ σοβαρούς και ουσιαστικούς λόγους

Κλείσιμο

Κεχαγιά: Ο κ. Χρυσοχοΐδης παραδέχεται ότι η ΕΛΑΣ είναι υπό διάλυση

Η εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ εξέδωσε ανακοίνωση με αφορμή τη συνέντευξη του κ. Χρυσοχοΐδη στον ΣΚΑΪ

Κριτική στον υπουργό Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλη χρυσοχοΐδη, ασκεί η εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, Βούλα Κεχαγιά, με αφορμή συνέντευξή του στον ΣΚΑΪ.

Ειδικότερα, η κα Κεχαγιά κατηγορεί τον κ. Χρυσοχοΐδη για ανεπάρκεια, ενώ κάνει λόγο για παραδοχή του ιδίου της διάλυσης της ΕΛΑΣ.

Αναλυτικά η δήλωση της κας Κεχαγιά:

Όταν μια γυναικοκτονία έξω από Αστυνομικό Τμήμα περιγράφεται ως «ατυχές περιστατικό» κι όταν ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη αναφέρει πως «το πρόβλημα είναι ότι η Αστυνομία δεν μπορεί να τρέξει όσο τρέχουν οι εξελίξεις», τότε αυτό συνιστά ωμή παραδοχή της διάλυσης της ΕΛΑΣ και της ανεπάρκειας του ίδιου.
Με το πάσο σας κ. Χρυσοχοΐδη.

Πηγή: skai.gr