Και επίσημα υποψήφιος για την προεδρία της ΝΔ ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης

Την υποψηφιότητα του για την προεδρία της Νέας Δημοκρατίας ανακοίνωσε το απόγευμα της Πέμπτης ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης, συνοδεύοντάς την από 50 υπογραφές μελών της Πολιτικής Επιτροπής του κόμματος.

Στη συνέντευξη τύπου που ακολούθησε, ο υπηρεσιακός πρόεδρος της ΝΔ αναφέρθηκε στην μεγάλη αποχή των τελευταίων εκλογών και υπογράμμισε την πολιτική «ανάγκη για επανεκκίνηση», προσθέτοντας πως η στρατηγική της Νέας Δημοκρατίας θα πρέπει να είναι προσανατολισμένη σε ένα κυβερνητικό πρόγραμμα για το μέλλον.

Όπως σημείωσε, ο ίδιος ήταν «πάντα παρών» στην πρώτη γραμμή της Νέας Δημοκρατίας, «σε αντίθεση με άλλους που αφού εκμεταλλεύθηκαν το κόμμα και έγιναν υπουργοί και υφυπουργοί, το εγκατέλειψαν».

Κλείνοντας, ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης επανέλαβε πως το καλοκαίρι ανέλαβε να οδηγήσει τη ΝΔ στις εκλογές παρά την «οργανωτική διάλυση» και διαβεβαίωσε τα μέλη πως η υποψηφιότητά του έχει ως στόχο μία «εναλλακτική, σοβαρή, υπεύθυνη και ευρωπαϊκή λύση».

Αύριο Παρασκευή αναμένεται να καταθέσουν την υποψηφιότητά τους για την προεδρία της ΝΔ και οι Κυριάκος Μητσοτάκης και Απόστολος Τζιτζικώστας.
Πηγή: skai.gr