Η αμήχανη απάντηση της Δώρας Αυγέρη για τον σχεδιασμό του ΣΥΡΙΖΑ: «Εγώ είμαι το σχέδιο του Κασσελάκη για το μέλλον» - Δείτε βίντεο

«Ήδη βλέπετε το σχέδιο, βλέπετε εμένα τώρα», είπε η Δώρα Αυγέρη

«Η θέση ενός εκπρόσωπου είναι τιμητική και αρκετά δύσκολη, με ημερομηνία λήξης», δήλωσε η νέα εκπρόσωπος τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, Δώρα Αυγέρη, το πρωί της Τετάρτης στον ΣΚΑΙ και την εκπομπή «Αταίριαστοι».

Σχετικά με τις διαφορετικές τάσεις στον ΣΥΡΙΖΑ η ίδια αναφέρθηκε στον Νίκο Φίλη λέγοντας ότι «θα έπρεπε να είναι ο σοφός νέστωρ της πολιτικής, δίνοντας το καλό παράδειγμα» ,ενώ στη συνέχεια πρόσθεσε πως «αυτά είναι πράγματα που τα βλέπουμε γενικότερα στην πολιτική και όχι μόνο στον ΣΥΡΙΖΑ».
 

Παράλληλα τόνισε πως «δεν είναι μία καλή στιγμή για να κάνει κανείς αντιπολίτευση στο κόμμα του και όχι στην κυβέρνηση»

«Είμαι το σχέδιο του κ.Κασσελάκη για το μέλλον»

Αναφορικά με το σχέδιο του Στέφανου Κασσελάκη η ίδια, λίγο μετά το έβδομο λεπτό, έδωσε μία αμήχανη απάντηση λέγοντας πως... εκείνη είναι το σχέδιο του προέδρου για το μέλλον. 

«Ήδη βλέπετε το σχέδιο, βλέπετε εμένα τώρα», είπε και πρόσθεσε: «Είμαι μια αλλαγή που τελοσπάντων αποτυπώνει και τον τρόπο έκφρασης και επικοινωνίας του πολιτικού σχεδίου και του τρόπου με τον οποίο θα επικοινωνούνται οι πολιτικές αποφάσεις και το σχεδίο του νέου προέδρου συλλογικά. Είδατε άμεσες παρεμβάσεις και αλλαγές στον σχεδιασμό».

Τέλος δεν θέλησε να σχολιάσει το «όχι» της κ. Αχτσιόγλου στον Στέφανο Κασσελάκη.

Πηγή: skai.gr
TAGS: ΣΥΡΙΖΑ