ΚΑΙΡΟΣ

Αχτσιόγλου: Ο Κασσελάκης έγραφε για τον Τσίπρα, μιλούσε για τον Τραμπ και έκανε παραλληλισμούς

«Ο Κασσελάκης δεν καταδίκασε τις συκοφαντίες εναντίον μου», τόνισε η υποψήφια πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ - «Πάμε την Κυριακή να εκλέξουμε τον επικεφαλής της αξιωματικής αντιπολίτευσης και επόμενο πρωθυπουργό. Πρέπει να κοιτάμε το περιεχόμενο, τις πολιτικές θέσεις»

Σε επιθετικό τόνο εναντίον του Στέφανου Κασσελάκη επιμένει η Έφη Αχτσιόγλου, λίγες ώρες πριν το άνοιγμα των κάλπεων για την εκλογή νέου προέδρου στον ΣΥΡΙΖΑ.

Σε συνέντευξή της στον ΑΝΤ1, η κυρία Αχτσιόγλου τόνισε ότι «μπορεί να υπάρξει μια πολύ ενωτική πορεία την επόμενη ημέρα με την προϋπόθεση ότι θα συζητάμε πολιτικά, εγώ επιμένω στο πολιτικό περιεχόμενο» και πρόσθεσε ότι: «από την πλευρά μου έχω σαφείς θέσεις, κυβερνητικό έργο και κοινοβουλευτική παρουσία».

Η υποψήφια για την προεδρία του ΣΥΡΙΖΑ επανήλθε στο θέμα των συκοφαντιών εναντίον της, τονίζοντας ότι ο κ. Κασσελάκης δεν τα καταδίκασε, προσθέτοντας ότι: «άλλαξε θέση, άλλα έλεγε στην αρχή. Αρθρογραφούσε στον Εθνικό Κήρυκα και έγραφε για τον Αλέξη Τσίπρα, μιλούσε για τον Τραμπ και έκανε παραλληλισμούς».

Παραδέθηκε ωστόσο, ότι η συμμετοχή του Στέφανου Κασσελάκη «βοήθησε στην αύξηση του ενδιαφέροντος», επισημαίνοντας ωστόσο ότι: «εδώ πηγαίνουμε την Κυριακή να εκλέξουμε τον επικεφαλής της αξιωματικής αντιπολίτευσης και επόμενο Πρωθυπουργό. Πρέπει να κοιτάμε το περιεχόμενο, τις πολιτικές θέσεις, τις οργανωτικές θέσεις και να μιλάμε επ’ αυτών».

Πηγή: skai.gr