Φλαμπουράρης: Η πρυτανεία του ΕΚΠΑ θα μπορούσε να συνεδριάσει σε άλλη αίθουσα

Ευθύνες και στην πρυτανεία του Πανεπιστήμιου Αθηνών για το ζήτημα των καταλήψεων επέρριψε την Τετάρτη ο υπουργός Επικρατείας Αλέκος Φλαμπουράρης, σημειώνοντας πως τα μέλη της διοίκησης θα μπορούσαν να συνεδριάσουν σε άλλη αίθουσα για να εκτονωθεί το θέμα με τους καταληψίες.

Μιλώντας στον ANT1, ο κ. Φλαμπουράρης απάντησε με τις φράσεις «αλλάξανε βάρδια» όταν ρωτήθηκε γιατί δεν έφυγαν από τα πανεπιστήμιο οι καταληψίες για να πανε το Πάσχα για κόκκινα αυγά, όπως είχε πει ο ίδιος τη Μεγάλη Εβδομάδα.

Κατηγόρησε εμμέσως και την Αστυνομία ότι δεν επενέβη ενώ υπήρχε σχετική εισαγγελική εντολή. «Τι περίμεναν, εντολή του Τσίπρα ή του Φλαμπουράρη;» διερωτήθηκε.

Για τη δήλωση της αναπληρώτριας υπουργού Μεταναστευτικής Πολιτικής Τασίας Χριστοδουλοπούλου ότι οι μετανάστες «λιάζονται» στις πλατείες, ο κ. Φλαμπουράρης είπε ότι υπήρξε υπερ-προβολή για λόγους τηλεθέασης και πως η αναπληρώτρια υπουργός ασχολείται όλη τη μέρα για το θέμα.

Προσέθεσε ότι θα πρέπει να βρεθεί Ευρωπαϊκή λύση για το ζήτημα της μετανάστευσης, καθώς είναι μεγάλο και συνεχώς διευρύνεται.
Πηγή: skai.gr