Κλείσιμο

Σάλος από τις δηλώσεις Γκλέτσου: «Να εισάγουμε ιερόδουλες από τις χώρες των μεταναστών για τις ανάγκες τους» - Δείτε βίντεο

«Οι 18άρηδες που έρχονται είναι 1,5-2 χρόνια χωρίς να έχουν πού να πάνε για αυτό το θέμα τους. Όταν η τεστοστερόνη βγαίνει από τα αυτιά, γίνεται όπλο»

«Φέρνουν διάφορους μετανάστες και λένε περάστε στη χώρα και δεν φροντίζουν το πώς αυτοί οι άνθρωποι θα πάνε σε οίκο ανοχής», δήλωσε σε συνέντευξή του ο υποψήφιος πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Απόστολος Γκλέτσος.

Συνέχισε συμπληρώνοντας ότι "οι οίκοι ανοχής, δεν τους δέχονται, γιατί λέει έχουν μια μυρωδιά..."

Όπως είπε: «οι οίκοι ανοχής, το πρώτο πράγμα που έπρεπε να κάνουν, είναι να φέρουνε γυναίκες ιερόδουλες από τα δικά τους μέρη για να εξυπηρετηθούν αυτοί οι άνθρωποι και να μην πάνε να γίνουνε μετά φονιάδες, διότι βγαίνουν οι τεστοστερόνες από τα αυτιά». Επέμενε μάλιστα πως είναι το πρώτο πράγμα που θα πρέπει να γίνει λέγοντας πως οι 18άρηδες που έρχονται είναι 1,5-2 χρόνια χωρίς να έχουν πού να πάνε για αυτό το θέμα τους, «οπλίζονται» γιατί όπως είπε «η τεστοστερόνη όταν βγαίνει από τα αυτιά γίνεται όπλο μετά, θα γίνουν βιαστές...»

Όλη η συνέντευξη του Απόστολου Γκλέτσου 

Πηγή: skai.gr