Δεν πάει στο Ολυμπιακό Χωριό η Εθνική μπάσκετ - Θα καταλύσει σε ξενοδοχείο στο Παρίσι

Τα προβλήματα και οι ελλείψεις που υπάρχουν στο Ολυμπιακό Χωριό οδήγησαν την ΕΟΚ να κλείσει ξενοδοχείο στο Παρίσι για την Εθνική μπάσκετ

Σε ξενοδοχείο στο Παρίσι και όχι στο Ολυμπιακό Χωριό θα καταλύσει η Εθνική μπάσκετ, μετά την πρόκρισή της στα προημιτελικά των Ολυμπιακών Αγώνων.

Η ελληνική αποστολή αναχωρεί το πρωί οδικώς για τη γαλλική πρωτεύουσα και η διοίκηση της ΕΟΚ μετά τις πολλές αναφορές για δυσλειτουργίες, προβλήματα και ελλείψεις στο Ολυμπιακό Χωριό αποφάσισε να κλείσει ξενοδοχείο, ώστε να εξασφαλίσει τις καλύτερες δυνατές συνθήκες και ανέσεις για τα μέλη της ομάδας. Μάλιστα, το ίδιο αναμένεται να κάνουν και αρκετές ακόμη αποστολές ομάδων μπάσκετ που έπαιζαν στη Λιλ.

Υπενθυμίζεται πως η «επίσημη αγαπημένη» θα αντιμετωπίσει την Τρίτη στις 12:00 την Γερμανία στον πρώτο χρονικά προημιτελικό του ολυμπιακού τουρνουά μπάσκετ, που πλέον μεταφέρεται από τη Λιλ στο «Παλέ ντε Μπερσί» του Παρισιού. Αν η ελληνική ομάδα καταφέρει να αποκλείσει τους παγκόσμιους πρωταθλητές, τότε θα μπει στη ζώνη των μεταλλίων και την Πέμπτη θα αντιμετωπίσει στα ημιτελικά το νικητή του Γαλλία-Καναδάς.

Πηγή: sport-fm.gr