ΚΑΙΡΟΣ

Yπόθεση Diddy: Σενάρια εμπλοκής του στη δολοφονία του Τupac

Your browser doesn’t support HTML5 audio

Ερευνήτρια στην υπόθεση εκτιμά πως ο Sean Combs ή Diddy, εμπλέκεται στη δολοφονία του Τupac

Ο θάνατος του Tupac Shakur, ενός από τους πιο εμβληματικούς ράπερ της hip-hop σκηνής, παραμένει ένα από τα μεγαλύτερα μυστήρια της μουσικής βιομηχανίας καθώς εδώ και δεκαετίες, η υπόθεση αυτή αναζωπυρώνει τις συζητήσεις και τις θεωρίες συνωμοσίας, με νέα στοιχεία και αποκαλύψεις να έρχονται συνεχώς στο φως.

Πρόσφατα, η ερευνήτρια Σέριλ ΜακΚόλουμ, η οποία έχει αναλάβει την υπόθεση, δήλωσε πως πιστεύει ότι ο Sean Combs, γνωστός ως Diddy, είναι εμπλεγμένος στη δολοφονία του Tupac.

Η ΜακΚόλουμ τόνισε ότι η ιστορία του Tupac ξεκινάει το 1994, όταν πυροβολήθηκε για πρώτη φορά στα Quad Studios της Νέας Υόρκης.

Σε εκείνο το επεισόδιο, ο Diddy βρισκόταν στο ίδιο κτίριο, μαζί με άλλους 40 ανθρώπους.

«Είναι παράλογο να πιστεύουμε ότι ο Tupac ήταν ο μόνος στόχος», αναφέρει η ερευνήτρια, υπογραμμίζοντας την απουσία των άλλων στοχευμένων επιθέσεων.

Η ΜακΚόλουμ εξηγεί ότι και οι δύο επιθέσεις εναντίον του Tupac είχαν χαρακτηριστικά που δείχνουν προμελετημένη δράση.

«Ο Tupac ήταν παγιδευμένος σε έναν ασανσέρ και αργότερα σε ένα αυτοκίνητο. Δεν υπήρχε πουθενά να τρέξει», είπε, προσθέτοντας ότι η έλλειψη βίντεο από τις σκηνές των εγκλημάτων υποδηλώνει ότι κάποιος κοντά του γνώριζε τις κινήσεις του.

Οι υποψίες για τον Diddy έρχονται σε μία κρίσιμη στιγμή, καθώς η οικογένεια του Tupac εξετάζει το ενδεχόμενο να καταθέσει αγωγή κατά του παραγωγού.

«Πολλοί άνθρωποι του Diddy εμφανίζονται και παρέχουν πληροφορίες», αναφέρει πηγή, αναφέροντας ότι ο Diddy αντιμετωπίζει κατηγορίες που σχετίζονται με εγκληματικές δραστηριότητες.

Τόσο ο Diddy όσο και ο Biggie Smalls (που δολοφονήθηκε το 1997) έχουν αρνηθεί οποιαδήποτε εμπλοκή στις επιθέσεις.

Ωστόσο, η μακρόχρονη έρευνα και οι συνεχείς αποκαλύψεις διατηρούν ζωντανό το ενδιαφέρον του κοινού για την υπόθεση, αναγκάζοντας τους φανς και τους ανακριτές να αναρωτηθούν ποια είναι η αλήθεια πίσω από τον θάνατο του Tupac.

Πηγή: Μust