ΚΑΙΡΟΣ

Γείτονας του Τραμπ χτίζει την ακριβότερη έπαυλη στον κόσμο – Θα κάνει το Mar-a-Lago να μοιάζει κοτέτσι

Το οικόπεδο στη South Ocean Boulevard έχει έκταση 4.700 τετραγωνικών μέτρων και οι εργασίες για την υπερπολυτελή έπαυλη έχουν ξεκινήσει

Σε μία τεράστια έκταση μόλις μισό χιλιόμετρο μακριά από την εντυπωσιακή έπαυλη  «Mar-a-Lago» του πρώην προέδρου Ντόναλντ Τραμπ, ένας άλλος μεγιστάνας ετοιμάζεται να πάει την πολυτέλεια σε άλλο επίπεδο. 

Ο 55χρονος επενδυτής, ιδρυτής και διευθύνων σύμβουλος της Citadel, και δισεκατομμυριούχος διαχειριστής hedge fund Κεν Γκρίφιν, ετοιμάζεται να κτίσει το ακριβότερο σπίτι του κόσμου, αξίας 1 δισεκατομμυρίου δολαρίων! 

Το οικόπεδο στη South Ocean Boulevard - λεωφόρος γνωστή ως «σειρά δισεκατομμυριούχων» -  έχει έκταση 4.700 τετραγωνικών μέτρων και οι εργασίες για την υπερπολυτελή έπαυλη έχουν ξεκινήσει. 

Το ακριβότερο σπίτι στον κόσμο θα αποτελείται από την κύρια κατοικία, ξενώνα, υπόγεια γκαράζ, κτίρια υπηρεσιών, πισινες και κήπους - όλα σχεδιασχμένα με σύγχρονο στιλ και πολυτέλεια.

Σύμφωνα με τη New York Post, στο μέλλον ο δισεκατομμυριούχος, σχεδιάζει να χρησιμοποιήσει ολόκληρη την περιουσία ως γηροκομείο. 

Πηγή: skai.gr